Vízszerelő 0-24

Vízszerelő Budapest, Pest megye területén éjjel és nappal hívhat bennünket 0-24. A vízvezeték rendszer otthona nélkülözhetetlen eleme. Nemcsak a hétköznapi kényelemhez járul hozzá, hanem lehetővé teszi a napi feladatok elvégzését is. A WC-től és a csaptelepektől az otthoni háztartási gépekig, amelyek működéséhez vizet használnak.

A vízvezeték-rendszerrel kapcsolatos probléma megzavarhatja a napi életvitelt.

Károkat okozhat az otthonában, és kényelmetlenséget okozhat Önnek és családjának.

Szakszerű vízszerelés, dugulás elhárítás

Ha vízvezeték problémával találkozik otthonában, létfontosságú, hogy a lehető leghamarabb szakembert hívjon. Budapest és Pest megye egyik vezető vízvezeték szerelő vállalkozásaként, csapatunk képzett szakemberekből áll.

Ők rendelkeznek azzal a tudással és felszereléssel, hogy kiváló minőségű vízszerelő szolgáltatásokat kínáljanak a lakástulajdonosoknak éjjel, nappal. Legyen szó javításról, karbantartásról vagy telepítésről, ügyfeleink igényeit helyezzük előtérbe. Így bízhat abban, hogy az Ön érdekeit minden lépésnél szem előtt tartjuk.

Vízszerelő szolgáltatások

A dugulaselharitas-akcio.hu vízvezeték szerelői az év minden napján, a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre állnak. Munkaidőn túli vízvezeték-szerelés, segélyszolgálat, hétvégi munka, illetve ünnepnapokon is dolgozunk. Így gyorsan és probléma mentesen megszüntetjük a dugulást.

Hamar megoldjuk a vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémákat.

A magas vízszámlák lehetnek az első jelei a csőtörésnek vagy vízszivárgásnak.

Összefoglalva nagy tapasztalattal rendelkezünk a vízszivárgás megszüntetésében.

Ha kell csőtörés beméréssel határozzunk meg a vízszivárgás pontos helyét. Cégünk szakembere a helyszínen megállapítja a hibát, és azonnal ki is javítja. Korszerű minden szükséges vízszerelő felszerelést tartalmazó szervizautó van.

A szerviz kocsiban nem csak duguláselhárításhoz használható magas nyomású csőtisztító, csőmosó Woma berendezés van, hanem csőkamera a hibák feltárásához, nagynyomású dugulás megszüntető berendezés amelyen különböző speciális vizes szóró és tisztítófejek minden feladatra.  vizszerelo 0-24

Hívjon minket

Telefonon közvetlenül, vagy foglaljon időpontot online az bármilyen vízvezeték szerelési, dugulás elhárítás szolgáltatásra

Vízszerelők Non-Stop éjjel, nappal.

 • WC-problémák? Segítünk a WC-vel kapcsolatos problémák elhárításában.
 • Csaptelep javítása, csaptelep cseréje,
 • Vízcső javítás, vízcső csere.

Problémákat tapasztal? Hívjon!

 • Nem lehet lehúzni a WC-t? Segítünk!
 • Eltömődött, eldugult a WC
 • Csöpögő csapok, elromlott zuhanyfej,
 • Nedves/foltos falak és mennyezet.
 • Beltéri tócsák.
 • Szivárgó csövek.
 • Magas vízszámla, amely szivárgásra utalhat,
 • Alacsonyabb víznyomás, amely szivárgásra utalhat,
 • Csöpögő bojler,

Honnan vesszük észre a dugulás előjeleit?

Ha kinyitjuk a csapot, és a maximum vízerőre állítjuk, a lefolyó nem tudja elnyelni a megfelelő tempóban a vizet. A lefolyónál bugyborékol, vagy összegyűlik a víz, akkor valószínűleg dugulás van. Ilyenkor, ha nem zárnánk el a csapot, akkor kiöntene a víz a mosdóból.

A vizes berendezéseknél, szanitereknél a mennyiségre állítják be a szifon és a szennyvízelvezető csatorna méretét. Ezért a legnagyobb fokozaton kifolyó vizet is el tudja nyelni. Ha nem tudja elnyelni a vizet akkor valószínűleg kezdődő dugulás van a szifonban vagy a csatornahálózatban.

Néhány ok amely miatt érdemes bennünket választani

 • Éjjel-nappal számíthatnak munkánkra a nap 24 órájában.
 • Árajánlatot is kérhet űrlapunkon, így előre számolhat a költségekkel.
 • Duguláselhárítás olcsó, akciós árakon! Korrekt áron végzünk tisztességes munkát.
 • Megbízható udvarias munkatársak.
 • Mobil duguláselhárító szervizautóval érkezünk.
 • Mindent viszünk magunkkal a nagynyomású mosótól a csatornakameráig amire Önnek szüksége lehet. Így bármilyen dugulással megbirkózunk.

Évtizedes gyakorlattal rendelkezünk, több ezer szifon. WC lefolyó dugulását szüntettük meg.

 • 100% garancia a munkánkra.
 • Műszeres csőtörés bemérést is végzünk. Tehát csőrepedés, vízszivárgás estén is hívhat bennünket.
 • A jól elvégzett munka jó ajánlólevél. Mi szeretjük, ha ajánlanak bennünket, és munkánkat más embereknek is. Ezért dolgozunk reggeltől estig, és ezért nyújtunk kiváló minőségű szolgáltatásokat.
 • Mindegy, hogy hatalmas villában kell dugulást elhárítani, vagy egy szoba konyhában kell a padlóösszefolyót kitisztítani. Egyformán kiváló szolgáltatásokat fog kapni tőlünk.

Duguláselhárítás házilag

A vegyszerek rendkívül komoly környezetkárosító hatással bírnak. Savak, lúgok, ammónia származékok vannak bennük, amelyek a csatornarendszerből az élővizekbe távoznak. A vegyszeres tisztítás sajnos csak a nagyon kis lerakódást oldja. Egy háztartásban a csatornarendszer belső felülete több négyzetméter nagyságú terület. Ezt csak speciális nagynyomású mosórendszerrel lehet normálisan kitisztítani.

Ezek viszont erősen mérgező hatásúak.

A vízzel gyors reakcióba lépnek, és így fejtenek ki rövid idő alatt erős szennyeződés oldó hatást. Kapható kereskedelmi forgalomban jó néhány por és folyadék. Ezek segíthetnek a csatornarendszerben rekedt szennyeződés feloldásában. A mosószeres forró víz is jó zsíroldó. Néha bóraxot is szokták használni, mint tisztító anyagot.

Kamerás csatornavizsgálat

Régen az egyetlen megoldás az volt, hogy azon a helyen, ahol a hibát gondoltuk ástunk bontottunk. Ha szerencsénk volt megtaláltuk elsőre a problémát. Így nem kellett több gödröt ásni, vagy feltörni a padlót a lefolyó szivárgása törése repedése miatt. Ma már hála a modern technológiáknak nem kell felesleges munkát végezni. Ebben segítünk egy nagy felbontású csatorna kamerával. A készülékkel nagy valószínűséggel, biztosan illetve pontosan megtaláljuk a lefolyó problémáját. Ezután már könnyebben és olcsóbban lehet kijavítani.

Ha a dugulás nem azonnal nyilvánvaló, akkor nézzük meg közelebbről a kamerás berendezésünk segítségével. Ezt a fajta kamerás vizsgálatot karbantartás céljából is célszerű elvégeztetni. Főleg olyan helyeken, ahol sokféle okból történhet dugulás:

 • irodaházakban,
 • társas házakban,
 • üzemekben,
 • közösségi helyen (pl:rendelők).

Idővel repedések kezdenek megjelenni a csatornában. Ezeket okozhatják természeti tényezők is: vízszivárgás, gyökér behatolás, földmozgás.

Vízszerelőre van szüksége? Hívjon!

Sok gyenge minőségű szaniter és csaptelep, vízszerelő anyag kapható ma olcsón a piacokon. Ennek sajnos a gyakori meghibásodás és a javíthatatlan berendezések a jelei. Néhány csaptelep egyszerűen szétesik egy idő után. Rossz anyagfelhasználás és a sok krómozott, fémnek látszó de valójában gyenge műanyag alkatrész miatt.

Hívjon bennünket és segítünk.

Húsz év vízszerelési tapasztalatával, éjjel nappal üzemelő duguláselhárítás. Víz, csőszerelő ügyeleti szolgálattal várjuk hívását. Vízszerelési szolgáltatásunkat ügyfeleink igényei miatt hívtuk életre. A háztartásokban keletkező problémákat gyorsan és hatékonyan helyszíni kiszállással és szereléssel kell megoldani, éjjel, nappal hétvégén is. Hívhat a fenti telefonszámon! Ha nem sürgős küldjön üzenetet a Kapcsolat oldalnál található űrlapon.