Lefolyótisztítás Budapest

Kitisztítjuk a lefolyót olcsón Budapesten és Pest megyében. 0-24-óráig, munkaszüneti és ünnepnapokon is Non-Stop. Csatorna fertőtlenítés azonnal. Budapesti hívás esetén 1 órán belül a helyszínre érünk és megkezdjük a lefolyótisztítást. Bármilyen szennyvízcső dugulással, lefolyó tisztítással kapcsolatban hívhat.

Csatorna, WC, mosogató dugulás stb. A lefolyók különböző előre nem látható okok miatt dugulhatnak el.

Általában a nagyon kemény vízkő miatt van a probléma.

Lerakódik a vízkő, utána eldugul a csatorna. Ilyenkor van szükség a szakértelmünkre. Függetlenül attól, hogy mi okozta, mi feltárjuk a probléma forrását, és elhárítjuk azt. Képzettek és felszereltek vagyunk, rendelkezünk a legmodernebb eszközökkel a dugulás elhárításához.

Akár Woma csatornatisztításra, nagynyomású csatorna mosásra.

Akár szifontisztításra, vagy idegen tárgyak eltávolítására van szükség a csatornából. Meg vannak hozzá a megfelelő eszközeink. Akár a teljes csatornahálózatot fertőtleníteni tudjuk. A rejtett dugulásokat csőkamerával fel tudjuk deríteni, és meg tudjuk vizsgálni a csatornahálózat műszaki állapotát.

Csatorna kamerázás a legjobb módja a probléma feltárásának

Ha nem tudjuk egyértelműen meghatározni kívülről, hogy hol történt a csőrendszer elzáródása, akkor választjuk a kamerát. A dugulás feltételezett helyéhez legközelebb található nyitható csatlakozón (mosdó szifoncsatlakozó, tisztító nyílás, stb) keresztül vezetjük be a vizsgáló kamerát.

A kamera által mutatott kép alapján már jól behatárolható az elzáródás helye és a csatornahálózat állapota. A kamerás csatornavizsgálat során történik, a dugulás okának és a pontos helyének a meghatározása.

Ilyenkor egy optikai rendszert vezetünk a csőhálózatba.

A látvány alapján határozzuk meg a szennyvíz csövek állapotát, illetve a dugulás helyét.  A csatorna kamera a szennyvízlefolyó vizsgálata kijelzőn, a vízhálózat vizuális vizsgálata.

Viszont csak akkor végezhető el a kamerás vizsgálat, ha átlátszó a víz.

A nagyon szennyezett vízben a kamera sem lát! Fontos, hogy ilyenkor el kell hárítani a dugulást, és utána lehet kamerával megnézni, hogy mi a gond.

Egészségügyi és tisztasági csőtisztítási munkák

Fertőtlenítést is végzünk, hiszen a visszaáramló szennyvíz számos betegség forrása lehet. Elhárítjuk az összefolyókban megemelkedő vízszint okát, a rossz szagokat. Vagy az olyan problémákat, amikor a kiszáradt csövekben a bogarak, rágcsálók jutnak vissza a lakásba.

Szakembereink segítségével információkat kaphat. Segítségünkkel könnyen és hatékonyan előzheti meg csatornarendszerének a dugulását.

Hogyan tisztítsuk ki házilag a lefolyókat?

Ha kivesszük a szifont a falból akkor hozzáférünk a lefolyó részhez és ki tudjuk tisztítani a lefolyót is. Ha egy vödröt teszünk a szifon alá akkor kicsavarozhatjuk a szifon csavarokat.

Le tudjuk szerelni a szifont. Ilyenkor egyrészt ki tudjuk takarítani a szifont. Másrészt hozzáférünk a falban a szennyvízcsőhöz, amelyben el tudjuk végezni a lefolyó tisztítást is.

A mosdó és mosogató szifonok általában a mosdó vagy mosogató alatt vannak felszerelve.

Menetes csavarokkal, amelyek kézzel is kicsavarhatók. A cső mellett kívül feljövő víz zárja le a szagokat miközben a lefolyik a külső szennyvízcső felé. Ha egy ingatlan szennyvízhálózatában nem hoztak létre tisztító csatlakozást, akkor valamelyik szifon kihúzásával hozzá tudunk férni a hálózathoz

Mi a dugulás előjele?

Kinyitjuk a csapot, és a maximum vízerőre állítjuk. Ha a lefolyó nem tudja elnyelni a megfelelő tempóban a vizet, akkor a lefolyónál bugyborékol, vagy összegyűlik a víz. Ilyenkor, ha nem zárnánk el a csapot, akkor kiöntene a víz a mosdóból.  Ha nem tudja elnyelni a vizet akkor valószínűleg kezdődő dugulás van a szifonban vagy a csatornahálózatban.

A vizes berendezéseknél, szanitereknél pontosan állítják be a szifon és a szennyvízelvezető csatorna méretét.

A legnagyobb fokozaton kifolyó vizet is el tudja nyelni. Amennyiben ez nem sikerül akkor aktuálissá vált a lefolyó tisztítása.

Szeretnénk Önt is ügyfeleink között üdvözölni, ha felkeltettünk érdeklődését.

Ha van olyan munkaterület, amelyen tudnánk segíteni, keressen bennünket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken. Vagy hívjon a fenti telefonszámon.

Hol érhetők el szolgáltatásaink?

Olcsó lefolyó tisztítás Budapest kerületeiben Gyorsan, garanciával!

Dugulás-elhárítás a V.-Belváros, Lipótváros területén, régi típusú csatornák, eternitcsövek tisztítása, átmosása, fertőtlenítése. A VI.-Terézváros területén a lefolyó dugulások megszüntetése, a csatornahálózat dugulásainak feltárása, és megszüntetése korszerű technológiával.

Duguláselhárítás, padlóösszefolyó tisztítás az I.-ker Várkerület, Gellérhegy.

Tabánban olcsón, gyorsan garanciával. Vállaljuk továbbá a II.-ker, III.-kerület Óbuda, Békásmegyer duguláselhárítás gyorsszolgálat éjjel-nappal sos. Csatornatisztítás, Woma csatornatisztítás a IV.-kerületben Újpest, Újpesti lakótelep, a lakótelepi lakások szennyvíz elvezetési problémáinak, dugulásainak megszüntetése.

Miért minket hívjon?

 • Ügyfélszolgálat éjjel-nappal hívhatnak a nap 24 órájában.
 • Vízszerelő szervizautóval érkezünk, amely a Woma mosótól a csatorna kameráig mindent
 • Mindenki egyformán kiváló szolgáltatásokat fog kapni tőlünk.
 • Megbízható képzett munkatársak.
 • Évtizedes gyakorlattal sok tapasztalattal rendelkezünk.
 • A jó munka jó ajánlólevél. Ezért nyújtunk kiváló minőségű szolgáltatásokat.
 • Árajánlatot is kérhet űrlapunkon, így előre számolhat a költségekkel.
 • Bármilyen dugulással megbirkózunk.
 • Korrekt áron végzünk tisztességes munkát.
 • Csőrepedés, vízszivárgás estén is hívhat bennünket.
 • tartalmaz amire szükség lehet.
 • Minden munkára 100% garancia.
 • Duguláselhárítás olcsó, akciós árakkal!

Gyökérbenövés eltávolítása, csatornahálózat helyre állítás. XIV. Zugló, XV.-ker Újpalota, Pestújhely, XVI.-kerület Duguláselhárítás, csatornatisztítás Sashalom. Rákosszentmihály, Mátyásföld, Cinkota, Árpádföld. Mosógép csatorna dugulások megszüntetése, a lerakódások nagynyomású csatornatisztítóval való átmosása. XVII.-Rákosmente. XVIII.-Pestszentlőrinc, Pestszentimre. Duguláselhárítás. XIX.-Kispest, XX.-Pesterzsébet, XXI.-Csepel, XXII.-Budafok-Tétény, Budapest XXIII.-kerülete:

Budapest teljes csatornahálózatának gondozása, karbantartása.

Budapest VII.-kerület Erzsébetváros, és a VIII.-ker Józsefváros régi és új bérházak csatorna tisztítás, fertőtlenítés, átmosás. Ne várja meg ameddig teljesen eldugul a csatornarendszer, előzze meg a csatornahálózat teljes fertőtlenítős átmosásával.

Dugulás hárítás a IX.-ker Ferencváros területén, X.-kerület Kőbánya, XI.-ker Újbuda, Wc-csésze dugulás elhárítás garanciával bontás nélkül.

XII.-ker Hegyvidék, XIII.-ker Angyalföld, Újlipótváros, Vizafogó, Népsziget, dugulások megszüntetése,

Bármilyen lefolyó dugulásnál, a csatornarendszer meghibásodásánál hívjon bennünket a fenti telefonszámon, vagy a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeink valamelyikén.

Csőtörés bemérés 0-24