Duguláselhárítás Ráckeve

Duguláselhárítás 2300 Ráckevén 0-24 azonnal indulunk, hívjon, ha eldugult, csatornaszag van, nem folyik le a víz. Elérhetőek vagyunk Non-Stop éjjel, nappal. Korszerű szervizautó, amely segítségével akár több száz méteres csatornát, csőrendszert is meg tudunk vizsgálni, illetve ki tudunk takarítani. Minőségi munkavégzés olcsó duguláselhárítás csőtisztítás falbontás nélkül. Speciális Woma mosó nagy nyomású géppel dolgozunk, amelynél egy vékony kis keresztmetszetű csövet vezetünk a szennyvízcső belsejébe. Ez nagynyomású vízzel mossa maga előtt tisztára a csatorna falát. A megoldással sima erős vízsugárral szét tudjuk bombázni az összetapadt koszgombócokat, az összeragadó szennyvíz üledéket. Nem kell hozzá vegyszer, sem erős maró lúg, tehát ez egy rendkívül környezetbarát megoldás. Az erős sugárban folyó víz könnyen fellazítja a cső falán megtapadt szennyeződést a bele ragadt kosz, zsírok és egyéb szennyezőanyagok előre csúszva egyre gyorsabb tempóban indulnak meg a szennyvízelvezető járatban. A nagynyomású vízsugár elkeveredve a szennyvízzel már be tud folyni a főcsatornába. Ezáltal tiszta és tapadásmentes felületet hoz létre a belső szennyvíz hálózatban.

Woma csatornatisztítás Ráckeve

A woma nagynyomású csőrendszer tisztítóval mindenféle külső beavatkozás nélkül el tudjuk távolítani a szennyvízvezeték falára lerakódott akár több tíz éves öreg szennyeződéseket is, tisztára mosva a belső járatot. Ezzel a modern csőgörénnyel korszerű munkát tudunk végezni kedvező áron. A megtisztított és tisztára mosott belső járat ezután teljes értékű nagy kapacitású lefolyóként működik. Az a kedvező hatása ennek a megoldásnak, hogy a kellemetlen szagok is megszűnnek. A cső falára lerakódott szennyeződést távolítjuk el, amely a kellemetlen szagok (csatornaszag) elsődleges okozója. Azonban, ha nagyon erős a csatornaszag akkor valahol a szagelzárással, a szifonnal is probléma lehet.

Nem keletkezik feleslegesen kosz, törmelék, zaj, nincsenek járulékos költségek (nem kell több ezer forintos maró anyagokat vásárolni).

Környezetbarát megoldás mivel a rendszer tiszta vízzel működik, tehát amikor ezt az eljárást választjuk akkor óvjuk és védjük a környezetünket. Az erős tisztítószerek és zsírtalanítók sajnos nagyon nagy környezeti terhelést okoznak a vízi élővilágra, pusztítva őket. A helyszínen mindenféle csatornatisztítást elvégzünk ami szükséges, lefolyó tisztítást, padlóösszefolyó dugulás elhárítást, szifon tisztítást, mosogató dugulás megszüntetését.

dugulaselharitas-0-24

Megfelelően kiépített szennyvíz rendszernél nem szabad szagot éreznünk. Bűzelzáró szifon tisztítást is végzünk, illetve kiderítjük a kellemetlen szag okát. Ha kiszáradt a bűzelzáró szifon, akkor természetesnek mondható, ha kellemetlen szagot érez.

Ez abban az esetben szokott előfordulni, ha ritkán használják egy helyiségben a mosdót, zuhanyzót, WC-t és kiszárad. Ezáltal eltűnik belőle a bűzelzárást végző vízréteg és a szag a szabad levegőbe tud áramlani. Ezért itt megoldás lehet, ha néha kiengedjük a vizet a lefolyóba, illetve lehúzzuk a WC-t. Ilyenkor a szag megszűnik.

Ha Önnél is dugulás van Ráckevén, akkor hívjon fel bennünket telefonon, vagy kérjen árajánlatot.

Ha sürgős a dugulás megszüntetése hívja duguláselhárító Ügyelet szolgálatunkat. Ebben az esetben munkatársunk sürgős, azonnali SOS segítséget nyújt a felmerült probléma elhárításában.

A kapcsolatfelvétel alkalmával kérjük mondja el, hogy milyen probléma adódott a háztartásban, mi van eldugulva, vagy mik a szennyvízcső dugulás tünetei?

Szolgáltatásainkat olcsón és megbízható módon nyújtjuk Budapest kerületeiben is, hiszen cégünk alap filozófiája. Ügyfeleink részére mindig olyan duguláselhárító szolgáltatást nyújtunk, amellyel 100%-is elégedettek.

Csőkamerás vizsgálat Ráckeve

A szennyvízrendszer teljes belső részét át tudjuk vizsgálni speciális csőkameránkkal. Szennyvíz lefolyó vizsgálata kijelzőn, vízhálózat vizuális vizsgálata. A szennyvízcsőbe betolható kamera segítségével nem kell órákig találgatni, hogy hol dugult el a csőrendszer hanem percek alatt megtaláljuk a hiba okát. Ha nem tudjuk egyértelműen meghatározni, hogy hol történt a csőrendszer elzáródása, akkor a dugulás feltételezett helyéhez legközelebb található nyitható csatlakozón (mosdó szifoncsatlakozó, tisztító nyílás, stb) keresztül vezetjük be a vizsgáló kamerát. A kamera által mutatott kép alapján már jól behatárolható az elzáródás helye és a csatornahálózat állapota. Kamerás csatornavizsgálat Ráckevén akciós árakon 100% garanciával.

dugulaselharitas-rackeve

A kertekben a szennyvízelvezető vastagabb csőszakasznál szokott a gyökér benövés előfordulni.

Ha valahol szivárog a víz a szennyvíz csőből akkor a növény vékony gyökere megtalálja a szivárgás helyét és a vékony résen lassan behatol a cső belsejébe, sokszor elég nagy problémákat okozva ezzel. Budapest kerületben is sok családi ház található, a családi házaknál elsősorban az ereszcsatorna tisztítást, csatorna tisztítást lehet kiemelni. Ezek gyakori karbantartást igényelnek a lehulló falevelek és kis méretű ágak miatt ezek el szoktak dugulni, és a feltorlódott szennyeződés mögött kiönt a víz.

Ha szeretne szennyvíz vezeték tisztítást, duguláselhárítást, WC dugulás elhárítást, padlóösszefolyó tisztítást, illetve lefolyó vezeték tisztítást, egyéb duguláselhárító munkákat végeztetni Ráckevén akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nem kell a falat bontani, a szennyvízcső tisztító vagy bevezető ágán betoljuk a mosó csővezetéket és ott is húzzuk vissza a munka befejeztével. Nem kell leverni a csempét, nincs keresgélés, hogy hol dugult el a rendszer. Mindig kiváló munkát végzünk, hogy Önöknek ne kelljen tovább bosszankodni a szennyvíz dugulás miatt.

Szivattyúzás

Az alábbi esetekben van szükség szennyvíz szivattyúzására.

  • Nyomócső törése az ingatlanban
  • Szennyvíz betörése dugulás vagy csatorna csőtörés miatt
  • Csapadékvíz betörése ajtón, ablakon keresztül
  • Csapadékvíz betörés a csatornahálózaton keresztül

Ráckeve 2300 teljes területén vállaljuk a vízzel elárasztott műhelyek, garázsok, szuterének, aknák, pincék, raktárak, irodák, műhelyek vízszivattyúzását, duguláselhárítását és vízszerelését. Vállalkozásunk több típusú szivattyúzást is ellát, attól függően, hogy az ingatlanból honnan és mekkora mennyiségű vizet kell kiszivattyúzni.

Ha bármilyen szennyvízcső tisztítási, dugulás megszüntetés, vízszerelés munka van Önnél, kérjük hívjon bennünket 0-24, hogy segíthessünk.

Duguláselhárítás Vecsés