Csatorna kamerázás

Kamerás csatornavizsgálat Budapesten akciós árakon 100% garanciával. Szennyvíz lefolyó vizsgálata kijelzőn, vízhálózat vizuális vizsgálata. A kamerás csatornavizsgálat a dugulás okának és a pontos helyének a meghatározása. Egy optikai rendszert vezetünk a csőhálózatba, és a látvány alapján határozzuk meg a szennyvíz csövek állapotát, illetve a dugulás helyét.

Előfordul, hogy dugulás történik a szennyvíz elvezető rendszerben.

Néha nem egyértelmű, hogy hol van a hiba oka, hol van a helye  a dugulásnak.

Régebben különböző mechanikus módszerekkel kísérleteztek a dugulás helyének a megállapításához, amelynek a vége általában bontás volt. Természetesen nagy bosszúságot okozott, ha mégsem ott volt a hiba forrása. A bontás után derült ki, hogy nem ott volt a gond ahol megbontották a csatornarendszert. Ilyenkor kereshették tovább a hiba helyét. Manapság már az endoszkóp kamera rendszerek gyorsan fejlődnek.

A csatorna kamerával sokkal könnyebben tudjuk megállapítani a dugulás helyét és okát.

Vízszerelők Non-Stop éjjel, nappal.

 • WC-problémák? Segítünk a WC-vel kapcsolatos problémák elhárításában.
 • Csaptelep javítása, csaptelep cseréje,
 • Vízcső javítás, vízcső cseréje.

Problémákat tapasztal? Hívjon!

 • Nem lehet lehúzni a WC-t? Segítünk!
 • Eltömődött, eldugult a WC
 • Csöpögő csapok, elromlott zuhanyfej,
 • Nedves/foltos falak és mennyezet.
 • Beltéri tócsák.
 • Szivárgó csövek.
 • Magas vízszámla, amely szivárgásra utalhat,
 • Alacsonyabb víznyomás, amely szivárgásra utalhat,
 • Csöpögő bojler,

Néha nem tudjuk egyértelműen meghatározni, hogy hol történt a csőrendszer elzáródása. Akkor a dugulás feltételezett helyéhez legközelebb található nyitható csatlakozón (mosdó szifoncsatlakozó, tisztító nyílás, stb) keresztül vezetjük be a vizsgáló kamerát. A kamera által mutatott kép alapján már jól behatárolható az elzáródás helye és a csatornahálózat állapota.

kameras-csatornavizsgalo

Ha tudjuk, hogy hol és mi okozta az eldugulást, akkor könnyebben meghatározható a tisztítás módja is. Előfordul, hogy egy WC-be esik és a csőrendszerben megakad egy műanyag illatosító.

Ezt nem szabad tovább nyomni a csőrendszerben, hanem mechanikus eszközökkel ki kell szedni.

Egy csőtisztítás után a szennyvízrendszer újra tökéletesen használható.

Máskor viszont a feltorlódott szennyezőanyag okoz szűk keresztmetszetet a csőrendszerben. Ilyenkor a szennyezés kimosásával érhetünk el teljes sikert. Ezt mechanikusan és nagynyomású cső mosóval is elvégezhetjük.

Vízszerelés Budapest és Pest megyében azonnal, szakszerűen.

Olcsó vízszerelő éjjel nappal. Elromlott a csaptelep? Csöpög, folyik az elzáróknál a víz, esetleg a wc-tartály?

Hívjon bennünket és segítünk.

Húsz év vízszerelési tapasztalata 0-24. Éjjel nappal üzemelő ügyfél és víz, csőszerelő ügyeleti szolgálattal várjuk hívását. Vízszerelési szolgáltatásunkat azért hívtuk életre, hogy mindenki segítséghez jusson éjjel, nappal. A háztartásokban keletkező problémákat gyorsan és hatékonyan helyszíni kiszállással és szereléssel oldjuk meg.

Műszeres csőtörés bemérést is végzünk. Tehát csőrepedés, vízszivárgás estén is hívhat bennünket:

 • Csőtörés bemérés, műszeres csőtörés keresés,
 • Műszeres szivárgás diagnosztika
 • Nyomvonal bemérés.
 • Csőtörés bemérés nagy gyakorlattal.
 • Korrekt munkavégzés,
 • Fix árak, rejtett költségek nélkül,
 • 100% garancia, hogy megtaláljuk a csőtörés, csőrepedés helyét.

Jelenleg Budapest kerületeiben és Pest megyében végzünk SOS lefolyótisztítást.

Ügyeletünk 0-24-órában Non-Stop hétköznap, munkaszüneti és ünnepnapokon is fogadja hívását.

Profi vízszerelő munkatársammal azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy segítséget nyújtunk a bajba jutott háztartásoknak. A dugulás nincs tekintettel a munkaidőre, bármikor bekövetkezhet. A következménye pedig nagyon kellemetlen.

Alapvetően szeretjük a pontos, gyors munkát és a tartós eredményt.

Ha a dugulást, illetve az okát nem szüntetik meg teljesen, akkor az újra be fog következni.

Mi szeretünk úgy dolgozni, hogy amit egyszer megjavítunk, az utána hosszú ideig jó legyen. Legyen szó kisebb szifontisztításról, vagy teljes csatornahálózat fertőtlenítésről számíthat ránk. Csatorna kamerás vizsgálat, Womás csatornatisztítás, lefolyó tisztítás bármikor, bárhol.

Miért válasszon bennünket?

 • A jól elvégzett munka jó ajánlólevél, és mi szeretjük, ha ajánlanak bennünket, és munkánkat más embereknek is. Ezért dolgozunk reggeltől estig, és ezért nyújtunk kiváló minőségű szolgáltatásokat.
 • Nekünk minden ember fontos, legyen gazdag vagy szegény. Hatalmas villában kell dugulást elhárítani? Egy szoba konyhában kell a padlóösszefolyót kitisztítani? Mindegy, egyformán kiváló szolgáltatásokat fog kapni tőlünk.
 • Csatornatisztítás olcsó, akciós árakon! Korrekt áron végzünk tisztességes munkát.
 • Árajánlatot is kérhet űrlapunkon, így előre számolhat a költségekkel.
 • Évtizedes gyakorlattal rendelkezünk, több ezer szifon, WC lefolyó dugulását szüntettük meg.
 • Megbízható udvarias munkatársak.
 • Éjjel-nappal számíthatnak munkánkra a nap 24 órájában.
 • Mobil szervizautóval érkezünk. Ez a nagynyomású mosótól a csatornakameráig mindent tartalmaz amire Önnek szüksége lehet. Bármilyen dugulással megbirkózunk.
 • 100% garancia a munkánkra.
 • Műszeres csőtörés bemérés is végzünk, tehát csőrepedés, vízszivárgás estén is hívhat bennünket.

Önnél is tapasztalja a csatorna dugulás előjeleit? Akkor keressen bennünket a fenti elérhetőségeinken. Hívjon telefonon vagy kérjen előzetesen árajánlatot.

Honnan tudom, hogy dugulás lesz?

A vizes berendezéseknél, szanitereknél általában pontosan állítják be a lefolyó mérteit. A szifon és a szennyvízelvezető csatorna mérete összehangolt. hogy a legnagyobb fokozaton kifolyó vizet is el tudja nyelni. Ha nem tudja elnyelni a vizet akkor valószínűleg kezdődő dugulás van a szifonban vagy a csatornahálózatban. Kinyitjuk a csapot, és a maximum vízerőre állítjuk Ha a lefolyó nem tudja elnyelni a megfelelő tempóban a vizet, a lefolyónál bugyborékol, vagy összegyűlik a víz. Ilyenkor valószínűleg dugulás van. Ha nem zárnánk el a csapot dugulásnál, akkor kiöntene a víz a mosdóból.

Bontásra általában nincs szükség. Bontani csak akkor kell, ha valami miatt (a szabadban gyökérbenövés miatt, stb) a csőrendszer fizikailag sérül. Ilyenkor a szennyvíz elvezetés csak ennek a sérülésnek a javításával  oldható meg.

Kapcsolódó bejegyzés

 • KútkamerázásKútkamerázás Mit érdemes tudni a kútkamerázásról? Van, hogy felismerjük, hogy a jó pár évvel ezelőtt fúrt kutunk nem ad megfelelő vízhozamot, legalábbis kevesebbet mint előzőleg. Ilyen lehet például ha beszorult a szivattyú a kútba és nem tudjuk kivenni sem. Ebben az esetben vehetjük igénybe a kútkamerázás szolgáltatást, hogy megmenthessük a kutat. Kútkamerázás alkalmával sok információra derülhet fény, így a kút milyensége és állapota is. Ilyenkor felleljük a problémát és megismerjük az okozóját […]
 • Csatorna nyomvonal meghatározásCsatorna nyomvonal meghatározás Csatorna, lefolyó nyomvonalának felkeresése és vizsgálata. Az Ön lakásában, házában, vállalkozásában akár az udvaron olyan lefolyó hálózat található, amit nem tud pontosan behatárolni és nincs róla csatorna terv sem, ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot és mi feltérképezzük Önnek a teljes csatornahálózat és lefolyók nyomvonalait. A kamerás helymeghatározó eszközeinkkel szakembereink megállapítják és felkutatják, hogy milyen irányba futnak a csatornahálózatának csövei, akár […]
 • Duguláselhárítás III. kerületDuguláselhárítás III. kerület Duguláselhárítás, csatornatisztítás, dugulások megszüntetése a III. kerületben éjjel nappal non-stop. Lefolyótisztítás 3. kerületben olcsó precíz munka. Vízvezeték-szerelés III. kerület. Duguláselhárítás III. kerület – Lefolyótisztítás 3. kerületben A III. kerületben vagyis: Békásmegyer, Aquincum, Csillaghegy, Aranyhegy, Remetehegy, Csúcshegy, Óbuda, Filatorigát, Hármashatárhegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Testvérhegy, Újlak, Törökkő, Táborhegy, Ürömhegy. Duguláselhárítás olcsón […]
 • Nátrium-hidroxid, mint duguláselhárító szerNátrium-hidroxid, mint duguláselhárító szer A Nátrium-hidroxid, kiváló duguláselhárító szer. Ezt a vegyszert ismerhetjük marólúg vagy marószóda esetleg lúgkő néven is, mely vizes közegben feloldódva rendkívül magas lúgos kémhatású oldat alakul ki és károsító tulajdonsága a növények és állatok szervezetével szemben. Ez a háztartásban nagy a hatásfokkal alkalmazható, legtöbbször kádnál, kézmosónál, zuhanytálca és kisebb mosogató dugulásánál szokták használni. A legtöbb por alakú lefolyótisztító egyik alapanyaga. Például a […]
 • Sos Duguláselhárítás XII.ker Budapest HegyvidékSos Duguláselhárítás XII.ker Budapest Hegyvidék Sos Duguláselhárítás 0-24 non-stop a XII.ker Budapest Hegyvidéken. Hívjon éjjel nappal azonnal indulunk. A Hegyvidéken illetve a Rózsadombon a XII. és II. kerületben a leggyakoribb probléma, hogy idegen anyag kerül a lefolyóba, és ezáltal a csatorna hálózatba. A dugulások jelentős része a  WC illetve a mosogató felől ered, ezek felderítése és kijavítása a mi feladatunk. A szennyvízcsatorna többféle ok miatt eldugulhat, ilyenkor megreked a szennyvíz a csövekben többféle problémát és […]
 • Duguláselhárítás I. kerület.Duguláselhárítás I. kerület. Lefolyótisztítás 1. kerületben olcsó precíz munka. Duguláselhárítás I. ker – Lefolyótisztítás 1. kerületben Az I. kerület vagyis: Krisztinaváros, Gellérthegy, Tabán, Víziváros, és a Vár minden területén. Duguláselhárítás olcsón és fix áron, bontás elkerülésével az 1. kerület összes részén. Lefolyótisztítás és fertőtlenítés az I. kerületben. Mosdó, mosogató, kád, zuhanyzó, WC és padlóösszefolyó. Duguláselhárítás Budapest 1. kerületében. Duguláselhárítás Budapesten az I. […]