Duguláselhárítás Majosháza

Duguláselhárítás Majosháza 1996-óta megbízható, profi vízszerelő, szakszerű munkavégzés. Ügyeletes vízszerelőnk hétköznap, munkaszüneti és ünnepnapokon is fogadja hívását.

Tiszta munkát végzünk.

Képzett megbízható szakembereinkkel a legnagyobb körültekintéssel, biztonsággal és tisztasággal végezzük el a csövek lefolyók duguláselhárítását, karbantartását, így biztos lehet benne, hogy velünk jó mesteremberekre talált. Legyen bárhol a dugulás, szivárgás írjon nekünk, hívjon minket és kérjen árajánlatot! Hívjon bennünket.

Alapvetően szeretjük a pontos, gyors munkát és a tartós eredményt. Ha a dugulást, illetve az okát nem szüntetik meg teljesen, akkor az újra be fog következni. Az eldugult lefolyó nagyon kellemetlen, dolgokat okozhat (bűz, szennyvíz visszafolyás-szivárgás) kérjen árajánlatot.

Profi vízszerelő munkatársammal azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy segítséget nyújtunk a bajba jutott háztartásoknak, hiszen a dugulás nincs tekintettel a munkaidőre, bármikor bekövetkezhet, és a következménye nagyon kellemetlen.

Segíteni tudunk Majosházán a következőkben is:

 • Ásás
 • Gyökér eltávolítása,
 • Vízkő mentesítés.
 • Kamerás diagnosztika,
 • Hőkamerás vizsgálat,
 • Csatornarendszer tisztítás,
 • Ereszcsatorna tisztítás,

Csatorna, WC-k, mosdók, fürdők, zuhanyok , mosogatók és ereszcsatornákról legyen is szó és szüksége van egy csőtisztító, duguláselhárító szolgáltatásra, sürgős esetben is, hívjon minket, hogy segíthessünk. A legkisebb váratlan dugulás is okozhat nagy problémát és kényelmetlenséget.

Majosháza: Deák Ferenc utca, Sport utca, Vass Sándor utca, Kossuth utca, Rákóczi utca, Széchenyi sétány, Tóközi út, Jókai utca, Széchenyi sétány, Móra Ferenc utca, Maller Mihály utca, Majosi út, Arany János utca, Majosi út, Árpád utca, Zrínyi utca, Ady utca, Petőfi utca, Dózsa utca,

Woma csatornatisztítás Majosházán

A vizes Woma mosást, duguláselhárítást egy úgynevezett woma eszközzel végezzük, amihez van egy minimum 30 méter acélsodrony. A végén vágófej kapcsolódik hozzá, hogy átvágja az elzáródást, ami lehet zsír, gyökerek vagy egyéb szemét, vízkő, WC illatosító, betét, építkezési hulladék és még sorolhatnánk, hogy milyen dolgokat találtunk már a duguláselhárítás során. A vágó- és tisztítófejek különböző átmérőjű és méretű csatornákba 40mm-től felfelé szinte minden lefolyóhoz használni tudjuk.

Elektro-mechanikus woma gépes tisztítás különösen hasznos a nehezen hozzáférhető helyeken, mint például az ereszcsatornákon vagy pincékben is.

Bármilyen furcsa hangokat észlel a lefolyóból, vagy csatornabűz tör fel, esetleg nem folyik le a víz valahol, hívjon bátran bennünket, azonnal indulunk. Néha a WC, mosdó, zuhanyzó, mosogató lefolyónak is szüksége van egy általános karbantartásra, tisztításra mi mindig a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást szeretnénk megtalálni Önnek. Bármilyen dugulást elhárítunk, legyen az bárhol a házban, vagy a házon kívül. Szennyvíz csatorna dugulás elhárítás, WC dugulás megszüntetése, padlóösszefolyók, mosogató, zuhanyzó dugulás megszüntetése. Gyorsan, pontosan és tisztán dolgozunk, a munkaterületet mindig feltakarítjuk magunk után.

Ajánljuk magunkat:

 • Mobil duguláselhárító szervizautóval érkezünk, amely a nagynyomású mosótól a csatornakameráig mindent tartalmaz amire Önnek szüksége lehet, bármilyen dugulással megbirkózunk.
 • 100% garancia a munkánkra.
 • Műszeres csőtörés bemérést is végzünk, tehát csőrepedés, vízszivárgás estén is hívhat bennünket.
 • A jól elvégzett munka jó ajánlólevél, és mi szeretjük, ha ajánlanak bennünket, és munkánkat más embereknek is. Ezért dolgozunk reggeltől estig, és ezért nyújtunk kiváló minőségű szolgáltatásokat.
 • Éjjel-nappal számíthatnak munkánkra a nap 24 órájában.
 • Nekünk minden ember fontos, legyen gazdag vagy szegény, ha hatalmas villában kell dugulást elhárítani, vagy egy szoba konyhában kell a padlóösszefolyót kitisztítani, egyformán kiváló szolgáltatásokat fog kapni tőlünk.
 • Duguláselhárítás olcsó, akciós árakon! Korrekt áron végzünk tisztességes munkát.
 • Árajánlatot is kérhet űrlapunkon, így előre számolhat a költségekkel.
 • Évtizedes gyakorlattal rendelkezünk, több ezer szifon, WC lefolyó dugulását szüntettük meg.
 • Megbízható udvarias munkatársak.

Mi szeretünk úgy dolgozni, hogy amit egyszer megjavítunk, az utána hosszú ideig jó legyen. Legyen szó kisebb szifontisztításról, vagy teljes csatornahálózat fertőtlenítésről, csatorna kamerás vizsgálatról, vagy Womás mosásról, ránk számíthat, hívjon!

Gyorsan megszüntetjük otthonában a dugulást Majosházán is. Nagyon kellemetlen, ha nem folyik le a szennyvíz. Ezt mi tudjuk, ezért hívása után azonnal indulunk a dugulást elhárítani. Eldugult a lefolyó? nem megy le a víz, kiönt a WC kagyló, ha lehúzza? Ingatlanában, lakásában a duguláselhárítást és egyéb munkákat a legtisztább módon hajtjuk végre. Megteszünk mindent, hogy megoldjuk a dugulást vagy egyéb problémát, az eldugult lefolyót a lehető legtisztább módon állítjuk helyre, lehetőleg elkerülve az ásást és bontást. De, ha ez mégsem elkerülhető a akkor a munkát gyorsan, biztonságosan a legnagyobb gondossággal végezzük el.

Magasnyomású vízsugárral történő duguláselhárítás Majosházán éjjel, nappal Non-Stop

Amikor magasnyomású vizet is használunk fel a duguláselhárításhoz, így tisztítjuk meg a lefolyót ezekkel a különleges fúvókákkal, amelyek szinte átvágják a dugulást. Woma csatornatisztításra van szükség? Semmi gond, száguldunk Önhöz.

Duguláselhárító, vízszerelő szolgáltatásaink

Csatorna kamerázás Majosházán

Ha nem tudjuk pontosan megállapítani a dugulás helyét, akkor nézzük meg közelebbről a kamerás berendezésünk segítségével. Ezt a fajta kamerás vizsgálatot karbantartás céljából is célszerű elvégeztetni, főleg olyan helyeken, ahol sokféle okból történhet dugulás: irodaházakban, társas házakban, üzemekben Idővel repedések kezdenek megjelenni a csatornában. Ezeket okozhatják természeti tényezők is: vízszivárgás, gyökér behatolás, földmozgás.

Régen az egyetlen megoldás az volt, hogy azon a helyen ahol a hibát gondoltuk ástunk bontottunk és ha szerencsénk volt megtaláltuk elsőre a problémát és nem kellett több gödröt ásni, vagy feltörni a padlót a lefolyó szivárgása törése repedése miatt. Ma már hála a modern technológiáknak nem kell felesleges munkát végezni. Ebben segítünk egy nagy felbontású csatorna kamerával, amivel pontosan megtaláljuk a lefolyó problémáját, ezután már könnyebben és olcsóbban lehet kijavítani.

Műszeres csőtörés bemérést is végzünk, tehát csőrepedés, vízszivárgás estén is hívhat bennünket:

 • Fix árak, rejtett költségek nélkül,
 • 100% garancia, hogy megtaláljuk a csőtörés, csőrepedés helyét.
 • Csőtörés bemérés, műszeres csőtörés keresés,
 • Csőtörés bemérés nagy gyakorlattal.
 • Műszeres szivárgás diagnosztika
 • Nyomvonal bemérés.
 • Korrekt munkavégzés,

24 órás szolgáltatás. Elérhetők vagyunk éjjel és nappal. Hívjon most, kérjen segítséget, árajánlatot. Budapest és Pest megye területén éjjel nappal elérhetőek vagyunk.