Bemutatkozás

Duguláselhárító munkával sok éve foglalkozunk. Először melléktevékenységként végeztük, majd egyre többen kértek meg ismerősök ajánlása által. Cégünk alapításakor ezért ez lett az egyik fő profil.

Jelenleg Budapest kerületeiben és Pest megyében végzünk SOS duguláselhárítást. Ügyeletünk 0-24-órában non-stop, munkaszüneti és ünnepnapokon is fogadja hívását.  Profi vízszerelő munkatársammal azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy segítséget nyújtunk a bajba jutott háztartásoknak, hiszen a dugulás nincs tekintettel a munkaidőre, bármikor bekövetkezhet, és a következménye nagyon kellemetlen. Alapvetően szeretjük a pontos, gyors munkát és a tartós eredményt. Ha a dugulást illetve az okát nem szüntetik meg teljesen, akkor az újra be fog következni. Mi szeretünk úgy dolgozni, hogy amit egyszer megjavítunk, az utána hosszú ideig jó legyen. Legyen szó kisebb szifontisztításról, vagy teljes csatornahálózat fertőtlenítésről, csatorna kamerás vizsgálatról, vagy Womás mosásról, ránk számíthat. Nekünk minden ember fontos, legyen gazdag vagy szegény, ha hatalmas villában kell dugulást elhárítani, vagy egy szoba konyhában kell a padlóösszefolyót kitisztítani, egyformán kiváló szolgáltatásokat fog kapni tőlünk.

A jól elvégzett munka jó ajánlólevél, és mi szeretjük ha ajánlanak bennünket, és munkánkat más embereknek is. Ezért dolgozunk reggeltől estig, és ezért adunk kiváló minőségű szolgáltatásokat. Szeretnénk Önt is ügyfeleink között üdvözölni, ha felkeltettünk érdeklődését, és van olyan munkaterület amelyen tudnánk segíteni, keressen bennünket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken, vagy hívjon a fenti telefonszámon.