Duguláselhárítás Halásztelek

Duguláselhárítás Halásztelek 2314, 0-24 óráig hívhat, ha visszafolyik a szennyvíz vagy eldugult a WC, mosogató, padlóösszefolyó elérhetők vagyunk a hét minden napján éjjel nappal. Hívjon most, kérjen segítséget, árajánlatot. Ügyeletünk egész nap munkaszüneti és ünnepnap is fogadja hívását. Non-Stop segítséget nyújtunk a bajba jutott háztartásoknak, hiszen a dugulás nincs tekintettel semmire, bármikor megtörténhet, és a következménye nagyon kellemetlen. Legyen szó kisebb szifontisztításról, vagy teljes csatornahálózat fertőtlenítésről, csatorna kamerás vizsgálatról, vagy Woma csatornatisztításról, ránk számíthat.

Ügyfélszolgálatunk segítségével 0-24-óráig hívhatnak bennünket akármilyen dugulás, illetve szennyvízcsatorna, ereszcsatorna probléma van.

Vízszerelés éjjel nappal Halásztelek településen:

 • Mosógép bekötés, tisztítás.
 • Duguláselhárítás.
 • Bojlerek javítása, vízkő mentesítés, fűtőszál, hőfokmérő csere.
 • Mindenféle vízszerelési munkák, javítások.
 • Bojler bekötés, bojler beüzemelése.
 • Vízszerelés, csövek, csapok cseréje, javítása.
 • WC-csere, WC-tartály javítása cseréje.
 • Lefolyók, szifonok takarítása, cseréje.
 • Vizes berendezések bekötése, átkötése, beüzemelése.

A fenti kattintható telefonszámra kattintva ügyeletes munkatársunk fogadja hívását és részletes tájékoztatást, árajánlatot ad. Ha Ön is szeretne dugulás elhárítás utáni fertőtlenítést és takarítást, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan találunk szennyvízlefolyó tisztítási pontot egy ingatlanban?

A mosdó és mosogató szifonok általában a mosdó vagy mosogató alatt vannak felszerelve menetes csavarokkal, amelyek kézzel is kicsavarhatók. A cső mellett kívül feljövő víz zárja le a szagokat miközben a lefolyik a külső szennyvízcső felé. Ha kivesszük a szifont a falból akkor hozzáférünk a lefolyó részhez és ki tudjuk tisztítani a szennyvízvezetéket is. Ha egy vödröt teszünk a szifon alá akkor kicsavarozhatjuk a szifon csavarokat és le tudjuk szerelni a szifont. Ilyenkor egyrészt ki tudjuk takarítani a szifont másrészt hozzáférünk a falban a szennyvízcsőhöz, amelyben el tudjuk végezni a lefolyó tisztítást is. Ha egy ingatlan szennyvízhálózatában nem hoztak létre tisztító csatlakozást, akkor valamelyik szifon kihúzásával hozzá tudunk férni a hálózathoz.

Létezik a dugulás megszüntetésre házilagos megoldás?

A vegyszerek rendkívül komoly környezetkárosító hatással bírnak, savak, lúgok, ammóniaszármazékok vannak bennük, amelyek a csatornarendszerből az élővizekbe távoznak. Ezek ráadásul csak a kisebb lerakódást oldják fel, a nagy dugulást általában nem szüntetik meg. A vegyszeres tisztítás sajnos csak a nagyon kis lerakódást oldja, egy háztartásban a csatornarendszer belső felülete több négyzetméter nagyságú terület, amelyet csak speciális nagynyomású mosórendszerrel lehet normálisan kitisztítani. A mosószeres forró víz is jó zsíroldó, valamint a bóraxot, vagy trisót is szokták használni, mint tisztító anyagot. Kapható kereskedelmi forgalomban jó néhány por és folyadék, amelyek segíthetnek a csatornarendszerben rekedt szennyeződés feloldásában.

Alapvetően szeretjük a pontos, gyors munkát és a tartós eredményt. Ha a dugulást, illetve a dugulás okát nem szüntetik meg teljesen, akkor az újra be fog következni. Mi szeretünk úgy dolgozni, hogy amit egyszer megjavítunk, az utána hosszú ideig jó legyen. Nekünk minden ember fontos, legyen gazdag vagy szegény, ha hatalmas villában kell dugulást elhárítani, vagy egy szoba konyhában kell a padlóösszefolyót kitisztítani, egyformán kiváló szolgáltatásokat fog kapni tőlünk.

Ha Ön is Halásztelken lakik és csatornatisztítást, lefolyótisztítást szeretne, hívjon a fenti telefonszámon!

Miért válassza szolgáltatásainkat?

 • Ügyfélszolgálat éjjel-nappal hívhatnak a nap 24 órájában.
 • Árajánlatot is kérhet űrlapunkon, így előre számolhat a költségekkel.
 • Duguláselhárítás olcsó, akciós árak!
 • Korrekt áron végzünk tisztességes munkát.
 • Vízszerelő szervizautóval érkezünk, amely a Woma mosótól a csatorna kameráig mindent tartalmaz amire szükség lehet.
 • Mindenki egyformán kiváló szolgáltatásokat fog kapni tőlünk.
 • A jó munka jó ajánlólevél. Ezért nyújtunk kiváló minőségű szolgáltatásokat.
 • Évtizedes gyakorlattal sok tapasztalattal rendelkezünk.
 • Minden munkára 100% garancia.
 • Bármilyen dugulással megbirkózunk.
 • Csőrepedés, vízszivárgás estén is hívhat bennünket.
 • Megbízható képzett munkatársak.

Kamerás csatornavizsgálat Halásztelken

Mi a csatorna kamera? Ha nem tudjuk egyértelműen meghatározni kívülről, hogy hol történt a csőrendszer elzáródása, akkor a dugulás feltételezett helyéhez legközelebb található nyitható csatlakozón (mosdó szifoncsatlakozó, tisztító nyílás, stb) keresztül vezetjük be a vizsgáló kamerát, és a kamera által mutatott kép alapján már jól behatárolható az elzáródás helye és a csatornahálózat állapota.

Szennyvízlefolyó vizsgálata kijelzőn, vízhálózat vizuális vizsgálata. A kamerás csatornavizsgálat során történik, a dugulás okának és a pontos helyének a meghatározása. Ilyenkor egy optikai rendszert vezetünk a csőhálózatba, és a látvány alapján határozzuk meg a szennyvíz csövek állapotát, illetve a dugulás helyét. Szolgáltatások

 • Lefolyók, szifonok takarítása, cseréje.
 • Duguláselhárítás fix áron Budapesten és Pest megyében
 • Mindenféle vízszerelési munkák, javítások.
 • Vizes berendezések bekötése, átkötése, beüzemelése.
 • Mosogató dugulás megszüntetés
 • Kézmosó és WC duguláselhárítás Budapesten
 • Duguláselhárítás.
 • Vízszerelés, csövek, csapok cseréje, javítása.
 • Mosógép bekötés, tisztítás.
 • WC-csere, WC-tartály javítása cseréje.
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Duguláselhárítás Budapest 0-24
 • Duguláselhárítás olcsón
 • Non-Stop lefolyótisztítás,
 • Vízvezeték szerelés,

Miből veszem észre, hogy dugulás lesz?

A vizes berendezéseknél, szanitereknél úgy állítják be a szifon és a szennyvízelvezető csatorna méretét, hogy a legnagyobb fokozaton kifolyó vizet is el tudja nyelni. Amennyiben ez nem sikerül akkor aktuálissá vált a lefolyó tisztítása. Ha kinyitjuk a csapot, és a maximum vízerőre állítjuk, azonban a lefolyó nem tudja elnyelni a megfelelő tempóban a vizet, akkor a lefolyónál bugyborékol, vagy összegyűlik a víz. Ilyenkor, ha nem zárnánk el a csapot, akkor kiöntene a víz a mosdóból.  Ha nem tudja elnyelni a vizet akkor valószínűleg kezdődő dugulás van a szifonban vagy a csatornahálózatban.

Halásztelek utcái: István utca, Ribizli utca, Szent László tér, Málna utca, Üstökös utca, Katona József utca, Duguláselhárítás Halásztelek 2314 Gesztenyefa utca, Cseresznyefa utca, Meggyfa utca, Nefelejcs utca, Erkel Ferenc utca, Tavasz utca, Szily Kálmán utca, Áfonya utca, Csillag utca, Puskás Tivadar utca, Szaturnusz utca, Gábor Dénes utca, Malonyai utca, Anna utca, II. Rákóczi Ferenc út, Ősz utca, Szeder utca, Kisgyár utca, Heltai köz, Bolgárkertész utca, Géza utca, Kálmán utca, Tél utca, Vásárhelyi Pál utca, Bíró László utca, Akácos utca, Hold utca, Hajnal utca, Rózsa utca, Barackfa utca, Árpád utca, Dunasor utca, Dr. Bácsújlaky Dezső utca, Iskola utca, Szőlő utca, Nap utca, Ady Endre utca, Merkúr utca, Szilárd Leó utca, Gárdonyi Géza utca, Ilona köz, Bethlen Gábor utca, Mensáros László utca, Katona József tér, Megyedűlő utca, Szabados Mária utca, Viola utca, Semmelweis Ignác utca, Somogyi Béla utca, Óvoda utca, Hermina utca, Mátyás utca, Vénusz utca, Csepel-sziget Homokhátság Tanösvény, Kisiskola tér, Duguláselhárítás Halásztelek 2314 Halász utca, Mária utca, Tejút utca, József Attila tér, Kandó Kálmán utca, Arany János utca, Petőfi Sándor utca, Vörösmarty Mihály utca, Neumann János utca, Csaba utca, Szilvafa utca, Reptéri út, Latinovits Zoltán utca, Madách Imre utca, Eperfa utca, Új utca, Krúdy köz, Melinda utca, Mars utca, Ilona utca, Szabadság utca, Kastély park, Páger Antal utca, Jedlik Ányos utca, Szent László tér, Júlia utca, Szent-Györgyi Albert utca, Körtefa utca, Jókai Mór utca, Ady Endre tér, Posta köz, Jupiter utca, Éva utca, Mikszáth Kálmán utca, Védgát utca, Eötvös Loránd utca, Duguláselhárítás Halásztelek 2314 Diófasor utca, Attila köz, Csepel-szigeti gerincút, Osztoics Milos utca, Katalin utca, Bolyai János utca, Dózsa György utca, László utca, Almafa utca, Kossuth Lajos utca, Szamóca utca, Csatár György utca, Bánki Donát utca, Kölcsey Ferenc utca, Béke utca, Táncsics Mihály utca, Szent Erzsébet tér, Barátság utca, Szenderffy Ferenc utca, Erzsébet utca, Nyár utca, Mandulafa utca, Korbuly utca, András utca,

Duguláselhárítás CsömörDuguláselhárítás FótDuguláselhárítás Szigetszentmárton

Ha Ön is dugulásra gyanakszik, akkor hívjon fel bennünket telefonon.

Szeretnénk Önt is Halásztelki ügyfeleink között üdvözölni, ha felkeltettünk érdeklődését, és van olyan munkaterület, amelyen tudnánk segíteni, keressen bennünket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken, vagy hívjon a fenti telefonszámon.

Ha sürgős a dugulás megszüntetése hívja duguláselhárító Ügyelet szolgálatunkat. Ebben az esetben munkatársunk sürgős, azonnali SOS segítséget nyújt a felmerült probléma elhárításában.