Woma csatornatisztítás

woma-csatornatisztitasA nagynyomású Woma mosó az egyik leghatékonyabb csatornatisztító eszköz. Jellemzői: nagy tisztítási hatékonyság és környezetbarát működés. A Woma rendkívül erős, dugattyús nyomással előállított vízsugárral, és speciális, rotációs  fejjel oszlatja szét a dugulásban található szennyeződést, megtisztítja a csövek falát a zsíros olajos lerakódástól. A fellazított szennyeződés azután már könnyen eltávozik a fő csatornába, így a dugulás megszűnik, és a csővezetékek fala ahol a womát végigtoljuk, megtisztul. Komplett csatornahálózatokban meg tudjuk a dugulást szüntetni, és teljesen át tudjuk mosni a csövek belső falát, amelynek a következtében a szennyvízhálózat ismét úgy fog üzemelni, mint új korában, megszűnik a csövekben lévő víz pangás, megszűnnek a rossz szagok, a bűz.

A megtisztított csövekben a szennyvíz is nagyobb sebességgel tud távozni, tehát több évig dugulásmentessé tehető a rendszer. Nyilván a véletlenül csatornahálózatba került tárgyakat nem lehet kivédeni, viszont ha a megfelelő méretű szűrőket teszünk a lefolyókba, és elvégezzük rendszeresen a lefolyók havi karbantartását, akkor jó eséllyel évekre elfelejthetjük a duguláselhárítók telefonszámát.

woma-mosofej

A woma berendezés egy többcélú, többfunkciós eszköz, ennek alapján többféle fejjel szerelhető, és minden feladatra ki tudjuk választani a legmegfelelőbb fejegységet, amelyik a célnak legjobban megfelel.  Más fejjel szüntetjük meg a dugulást, egy másik fejjel ki tudjuk szedni az elakadt tárgyakat a lefolyóból, egy másik forgó fejjel fel tudjuk lazítani a lerakódásokat, és ki tudjuk fertőtleníteni a csöveket.

woma-tisztitofej

A woma berendezést rendkívül strapabíróra tervezték, sokféle funkciója van, éppen ezért az ára is rendkívül magas, akár több millió forint is lehet. Azonban az általa elvégezhető munkák nagyon sok bontási, szerelési és javítási költségtől kímélhetik meg a házigazdát, hiszen a szaniterek bontása után a levert csempéket, burkolatokat, és bontott szerelési anyagokat már nem lehet visszaépíteni, és az egész csatornahálózat bontási javítási munkái rendkívül idő és költség igényesek. Ezért a Womával elvégzett csatornatisztítás nagyon gazdaságos, hiszen a fentiek árának töredékéért elvégezzük a tisztítási és dugulás elhárítási munkákat.

woma-vizfuvoka

A Woma rendkívül környezetbarát, hiszen mindenféle vegyszerek, savak és lúgok helyett kizárólag a tiszta víz erejével dolgozik. Ha nem Woma berendezéssel tisztítják a csatornahálózatot, akkor csak nagymennyiségű felmelegített vegyszerrel lehetne hasonló hatásfokot elérni, ami után a csatornán keresztül a folyóvizekbe távozna. A vegyszerekkel egyébként sem lehet minden dugulásra megtalálni a megoldást, hiszen a vegyszerek nem oldják a csatornába jutott szilárd anyagokat, műanyagot, gumit, fémet, stb. és sokszor ezek okoznak jelentős méretű dugulást (pl: WC illatosító).

woma-dugulas

Munkatársaimmal együtt a legtisztábban dolgozunk, a lehető leggyorsabban próbáljuk elvégezni a munkát a lehető  legkevesebb koszolással. Általában olyan helyen vezetjük be a Woma mosót, ahol a legkönnyebben hozzáférhetünk a csatornahálózathoz, és megkezdhetjük a dugulás elhárítását a csatorna mosást. A dugulás utáni teljes csőszakaszt célszerű átmosni, hiszen a nem teljesen eltávolított és megszüntetett dugulás pár nap múlva megint problémát okozhat. Igyekszünk munkánkkal a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozni, a legkedvezőbb áron. A Woma géppel történő szakszerű munkavégzés abszolút biztonságos, a gép megfelel a legmagasabb biztonsági szabvány által  tanúsított biztonsági feltétel rendszereknek.

Ha szeretné, hogy dugulást szüntessünk meg, vagy átmossuk, fertőtlenítsük a csőhálózatát, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot, vagy hívja ügyeletünket a fent látható telefonszámon.

Kapcsolódó bejegyzés

  • Csatorna tisztítás és a Woma technológia.Csatorna tisztítás és a Woma technológia. A mai csatornatisztító módszerek a hagyományos lefolyó dugulás okait szüntetik meg új technológiával. A vízvezeték hálózat Budapesten általában több mint 30 éves, helyenként még 50 évesnél […]
  • Duguláselhárítás lexikonDuguláselhárítás lexikon A lefolyó tisztító egy kémiai vagy mechanikus fogyasztói termék amelyik feloldja a csatornahálózat csövekben lerakódott zsíros szennyeződéseket, és segít megelőzni a lerakódások […]
  • Sos DuguláselhárításSos Duguláselhárítás Duguláselhárítás Budapesten szakképzett vízvezeték szerelő mester segítségével, non-stop éjjel nappal a járvány idején is azonnal. Hívjon ha a lefolyótisztító a vízkőoldó a csőgörény már […]
  • Duguláselhárítás 2022 -ben Budapest és Magyarország területénDuguláselhárítás 2022 -ben Budapest és Magyarország területén Duguláselhárítás 2022 -ben Budapest és Magyarország területén, azonnali kiszállással olcsón, gyorsan, hatékonyan. Hívjon ha eldugult, csatornaszag van, vagy nem folyik le a víz. Elérhetőek […]