Woma csatornatisztítás

Woma csatornatisztítás Budapesten és vonzáskörzetében SOS 0-24 azonnali indulással. A nagynyomású Woma mosó az egyik legjobb csatornatisztító eszköz a dugulások megszüntetéséhez. A Woma nagyon erős, dugattyús nyomással előállított vízsugárral, és speciális, rotációs  fejjel oszlatja szét a dugulásban található szennyeződést, megtisztítja a csövek falát a zsíros olajos lerakódástól.

A fellazított szennyeződés azután már könnyen eltávozik a fő csatornába, így a dugulás megszűnik, és a csővezetékek fala ahol a womát végig toljuk, megtisztul.

Jellemzői: nagy tisztítási hatékonyság és környezetbarát működés.

Komplett csatornahálózatokban meg tudjuk a dugulást szüntetni, és teljesen át tudjuk mosni a csövek belső falát, amelynek a következtében a szennyvízhálózat ismét úgy fog üzemelni, mint új korában, megszűnik a csövekben lévő víz pangás, megszűnnek a rossz szagok, a bűz. A teljes nagynyomású átmosás segít a fertőtlenítésben is, hiszen nem kerülnek be fertőző anyagok az ingatlan légterébe akkor sem, ha valahol kiszárad átmenetileg egy szifon, például a padlóösszefolyóban.

Legyen szó kisebb szifontisztításról, vagy teljes csatornahálózat fertőtlenítésről, csatorna kamerás vizsgálatról, vagy Womás mosásról, ránk számíthat

A megtisztított csövekben a szennyvíz is nagyobb sebességgel tud távozni, tehát több évig dugulás mentessé tehető a rendszer. Nyilván a véletlenül csatornahálózatba került tárgyakat nem lehet kivédeni, viszont ha a megfelelő méretű szűrőket teszünk a lefolyókba, és elvégezzük rendszeresen a lefolyók havi karbantartását, akkor jó eséllyel évekre elfelejthetjük a duguláselhárítók telefonszámát.

woma-mosofej

A woma berendezés egy többcélú, többfunkciós eszköz, ennek alapján többféle fejjel szerelhető, és minden feladatra ki tudjuk választani a legmegfelelőbb fejegységet, amelyik a célnak legjobban megfelel.  Más fejjel szüntetjük meg a dugulást, egy másik fejjel ki tudjuk szedni az elakadt tárgyakat a lefolyóból, egy másik forgó fejjel fel tudjuk lazítani a lerakódásokat, és ki tudjuk fertőtleníteni a csöveket.

woma-tisztitofej

A woma berendezést rendkívül strapabíróra tervezték, sokféle funkciója van, éppen ezért az ára is rendkívül magas, akár több millió forint is lehet. Azonban az általa elvégezhető munkák nagyon sok bontási, szerelési és javítási költségtől kímélhetik meg a házigazdát, hiszen a szaniterek bontása után a levert csempéket, burkolatokat, és bontott szerelési anyagokat már nem lehet visszaépíteni, és az egész csatornahálózat bontási javítási munkái rendkívül idő és költség igényesek.

Ezért a Womával elvégzett csatornatisztítás nagyon gazdaságos, hiszen a fentiek árának töredékéért elvégezzük a tisztítási és dugulás elhárítási munkákat.

woma-vizfuvoka

A Woma rendkívül környezetbarát, hiszen mindenféle vegyszerek, savak és lúgok helyett kizárólag a tiszta víz erejével dolgozik. Ha nem Woma berendezéssel tisztítják a csatornahálózatot, akkor csak nagy mennyiségű felmelegített vegyszerrel lehetne hasonló hatásfokot elérni, ami után a csatornán keresztül a folyóvizekbe távozna.

A vegyszerekkel egyébként sem lehet minden dugulásra megtalálni a megoldást, hiszen a vegyszerek nem oldják a csatornába jutott szilárd anyagokat, műanyagot, gumit, fémet, stb. és sokszor ezek okoznak jelentős méretű dugulást (pl: WC illatosító).

woma-dugulas

Munkatársaimmal együtt a legtisztábban dolgozunk, a lehető leggyorsabban próbáljuk elvégezni a munkát a lehető  legkevesebb koszolással. Általában olyan helyen vezetjük be a Woma mosót, ahol a legkönnyebben hozzáférhetünk a csatornahálózathoz, és megkezdhetjük a dugulás elhárítását a csatorna mosást.

A dugulás utáni teljes csőszakaszt célszerű átmosni, hiszen a nem teljesen eltávolított és megszüntetett dugulás pár nap múlva megint problémát okozhat. Igyekszünk munkánkkal a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozni, a legkedvezőbb áron. A Woma géppel történő szakszerű munkavégzés abszolút biztonságos, a gép megfelel a legmagasabb biztonsági szabvány által  tanúsított biztonsági feltétel rendszereknek.

Miért hívjon bennünket?

  • Évtizedes gyakorlattal rendelkezünk, több ezer szifon, WC lefolyó dugulását szüntettük meg.
  • Árajánlatot is kérhet űrlapunkon, így előre számolhat a költségekkel.
  • Megbízható udvarias munkatársak.
  • A jól elvégzett munka jó ajánlólevél, és mi szeretjük, ha ajánlanak bennünket, és munkánkat más embereknek is. Ezért dolgozunk reggeltől estig, és ezért nyújtunk kiváló minőségű szolgáltatásokat.
  • Mobil duguláselhárító szervizautóval érkezünk, amely a nagynyomású mosótól a csatornakamera -ig mindent tartalmaz amire Önnek szüksége lehet, bármilyen dugulással megbirkózunk.
  • 100% garancia a munkánkra.
  • Csőrepedés, vízszivárgás estén is hívhat bennünket.
  • Nekünk minden ember fontos, legyen gazdag vagy szegény, ha hatalmas villában kell dugulást elhárítani, vagy egy szoba konyhában kell a padlóösszefolyót kitisztítani, egyformán kiváló szolgáltatásokat fog kapni tőlünk.
  • Duguláselhárítás olcsó, akciós árakon! Korrekt áron végzünk tisztességes munkát.
  • Éjjel-nappal számíthatnak munkánkra a nap 24 órájában.

Vízszerelés Budapest és Pest megyében azonnal, szakszerűen. Olcsó vízszerelő éjjel nappal. Elromlott a csaptelep? Csöpög, folyik az elzáróknál a víz, esetleg a WC tartály? Hívjon bennünket és segítünk. Húsz év vízszerelési tapasztalatával, éjjel nappal üzemelő duguláselhárítás és víz, csőszerelő ügyeleti szolgálattal várjuk hívását.

Vízszerelési szolgáltatásunkat azért hívtuk életre, hogy a háztartásokban keletkező problémákat gyorsan és hatékonyan helyszíni kiszállással és szereléssel oldjuk meg. Több ezer sikeresen megszüntetett dugulás, és több ezer elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy elégedett lesz az általunk végzett munkával.

Elromlott a csaptelep? Csöpög, folyik az elzáróknál a víz, esetleg a WC tartály? Hívjon bennünket és segítünk. Húsz év vízszerelési tapasztalatával, éjjel nappal üzemelő duguláselhárítás és víz, csőszerelő ügyeleti szolgálattal várjuk hívását.

Vízszerelés Budapest és Pest megyében azonnal, szakszerűen. Olcsó vízszerelő éjjel nappal. Vízszerelési szolgáltatásunkat azért hívtuk életre, hogy a háztartásokban keletkező problémákat gyorsan és hatékonyan helyszíni kiszállással és szereléssel oldjuk meg.

Ha szeretné, hogy dugulást szüntessünk meg, vagy átmossuk, fertőtlenítsük a csőhálózatát, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot, vagy hívja ügyeletünket a fent látható telefonszámon.