Duguláselhárítás Dunaharaszti

Duguláselhárítás Dunaharasztiban 0-24 Non-Stop segítséget nyújtunk a bajba jutott háztartásoknak, hiszen a dugulás nincs tekintettel semmire, bármikor megtörténhet, és a következménye nagyon kellemetlen. Hívjon, ha visszafolyik a szennyvíz vagy eldugult a WC, mosogató, padlóösszefolyó elérhetők vagyunk a hét minden napján 0-24.

Legyen szó kisebb szifontisztításról, vagy teljes csatornahálózat fertőtlenítésről, csatorna kamerás vizsgálatról, vagy Woma csatornatisztításról, ránk számíthat.

Hívjon most, kérjen segítséget, árajánlatot. Ügyeletünk egész nap munkaszüneti és ünnepnap is fogadja hívását.

Miért válassza szolgáltatásainkat Dunaharasztiban?

 • Bármilyen dugulással megbirkózunk.
 • Árajánlatot is kérhet űrlapunkon, így előre számolhat a költségekkel.
 • Korrekt áron végzünk tisztességes munkát.
 • Duguláselhárítás olcsó, akciós árak!
 • Évtizedes gyakorlattal sok tapasztalattal rendelkezünk.
 • Vízszerelő szervizautóval érkezünk, amely a Woma mosótól a csatorna kameráig mindent tartalmaz amire szükség lehet.
 • Mindenki egyformán kiváló szolgáltatásokat fog kapni tőlünk.
 • Minden munkára 100% garancia.
 • A jó munka jó ajánlólevél. Ezért nyújtunk kiváló minőségű szolgáltatásokat.
 • Megbízható képzett munkatársak.
 • Ügyfélszolgálat éjjel-nappal hívhatnak a nap 24 órájában.
 • Csőrepedés, vízszivárgás estén is hívhat bennünket.

dugulaselharitas-dunaharaszti

Mi a dugulás előjele?

Ha kinyitjuk a csapot, és a maximum vízerőre állítjuk, azonban a lefolyó nem tudja elnyelni a megfelelő tempóban a vizet, akkor a lefolyónál bugyborékol, vagy összegyűlik a víz. Ilyenkor, ha nem zárnánk el a csapot, akkor kiöntene a víz a mosdóból.  Ha nem tudja elnyelni a vizet akkor valószínűleg kezdődő dugulás van a szifonban vagy a csatornahálózatban. A vizes berendezéseknél, szanitereknél úgy állítják be a szifon és a szennyvízelvezető csatorna méretét, hogy a legnagyobb fokozaton kifolyó vizet is el tudja nyelni. Amennyiben ez nem sikerül akkor aktuálissá vált a lefolyó tisztítása.

Szeretnénk Önt is ügyfeleink között üdvözölni, ha felkeltettünk érdeklődését, és van olyan munkaterület, amelyen tudnánk segíteni, keressen bennünket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken, vagy hívjon a fenti telefonszámon.

Vízszerelés éjjel nappal Dunaharaszti:

 • Mindenféle vízszerelési munkák, javítások.
 • Bojlerek javítása, vízkő mentesítés, fűtőszál, hőfokmérő csere.
 • WC-csere, WC-tartály javítása cseréje.
 • Vizes berendezések bekötése, átkötése, beüzemelése.
 • Vízszerelés, csövek, csapok cseréje, javítása.
 • Mosógép bekötés, tisztítás.
 • Lefolyók, szifonok takarítása, cseréje.
 • Bojler bekötés, bojler beüzemelése.

A fenti kattintható telefonszámra kattintva ügyeletes munkatársunk fogadja hívását és részletes tájékoztatást, árajánlatot ad. Ha Ön is szeretne dugulás elhárítás utáni fertőtlenítést és takarítást, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ügyfélszolgálatunk segítségével 0-24-óráig hívhatnak bennünket akármilyen dugulás, illetve szennyvízcsatorna, ereszcsatorna probléma van.

Hogyan találunk szennyvízlefolyó tisztítási pontot egy ingatlanban?

A mosdó és mosogató szifonok általában a mosdó vagy mosogató alatt vannak felszerelve menetes csavarokkal, amelyek kézzel is kicsavarhatók. A cső mellett kívül feljövő víz zárja le a szagokat miközben a lefolyik a külső szennyvízcső felé. Ha kivesszük a szifont a falból akkor hozzáférünk a lefolyó részhez és ki tudjuk tisztítani a szennyvízvezetéket is. Ha egy vödröt teszünk a szifon alá akkor kicsavarozhatjuk a szifon csavarokat és le tudjuk szerelni a szifont. Ilyenkor egyrészt ki tudjuk takarítani a szifont másrészt hozzáférünk a falban a szennyvízcsőhöz, amelyben el tudjuk végezni a lefolyó tisztítást is. Ha egy ingatlan szennyvízhálózatában nem hoztak létre tisztító csatlakozást, akkor valamelyik szifon kihúzásával hozzá tudunk férni a hálózathoz.

Kamerás csatornavizsgálat Dunaharaszti

Mi a csatorna kamerázás? Szennyvízlefolyó vizsgálata kijelzőn, vízhálózat vizuális vizsgálata. A kamerás csatornavizsgálat során történik, a dugulás okának és a pontos helyének a meghatározása. Ilyenkor egy optikai rendszert vezetünk a csőhálózatba, és a látvány alapján határozzuk meg a szennyvíz csövek állapotát, illetve a dugulás helyét. Ha nem tudjuk egyértelműen meghatározni kívülről, hogy hol történt a csőrendszer elzáródása, akkor a dugulás feltételezett helyéhez legközelebb található nyitható csatlakozón (mosdó szifoncsatlakozó, tisztító nyílás, stb) keresztül vezetjük be a vizsgáló kamerát, és a kamera által mutatott kép alapján már jól behatárolható az elzáródás helye és a csatornahálózat állapota.

Főbb szolgáltatásaink Dunaharaszti

Létezik a dugulás megszüntetésre házilagos megoldás?

A vegyszeres tisztítás sajnos csak a nagyon kis lerakódást oldja, egy háztartásban a csatornarendszer belső felülete több négyzetméter nagyságú terület, amelyet csak speciális nagynyomású mosórendszerrel lehet normálisan kitisztítani. A mosószeres forró víz is jó zsíroldó, valamint a bóraxot, vagy trisót is szokták használni, mint tisztító anyagot. Kapható kereskedelmi forgalomban jó néhány por és folyadék, amelyek segíthetnek a csatornarendszerben rekedt szennyeződés feloldásában. A vegyszerek rendkívül komoly környezetkárosító hatással bírnak, savak, lúgok, ammóniaszármazékok vannak bennük, amelyek a csatornarendszerből az élővizekbe távoznak. Ezek ráadásul csak a kisebb lerakódást oldják fel, a nagy dugulást általában nem szüntetik meg.

Alapvetően szeretjük a pontos, gyors munkát és a tartós eredményt. Ha a dugulást, illetve a dugulás okát nem szüntetik meg teljesen, akkor az újra be fog következni. Mi szeretünk úgy dolgozni, hogy amit egyszer megjavítunk, az utána hosszú ideig jó legyen. Nekünk minden ember fontos, legyen gazdag vagy szegény, ha hatalmas villában kell dugulást elhárítani, vagy egy szoba konyhában kell a padlóösszefolyót kitisztítani, egyformán kiváló szolgáltatásokat fog kapni tőlünk.

Duguláselhárítás CsömörDuguláselhárítás DunakesziDuguláselhárítás FótDuguláselhárítás Kerepes

Ha Önnél is dugulás van Dunaharasztiban, akkor kérjen árajánlatot, vagy hívjon fel bennünket telefonon.

Ha sürgős a dugulás megszüntetése hívja duguláselhárító Ügyelet szolgálatunkat. Ebben az esetben munkatársunk sürgős, azonnali SOS segítséget nyújt a felmerült probléma elhárításában.