Csőtörés bemérés

Csőtörés bemérés, nyomvonal bemérés, műszeres csőrepedés keresés, vízszivárgás keresés bontás nélkül! Ha csőtörése van hívjon bennünket és segítünk. 100% Bemérési GARANCIA! Ha nincs meg a hiba nem kell fizetni. Ha bennünket hív, gyors segítséget nyújtunk Önnek Budapesten azonnali indulással!

Gyors segítséget nyújtunk ha csőtörése van, és nem tudja, honnan szivárog a víz!

Azonnali segítség akkor is ha valahonnan ömlik a víz, és szeretné a csőtörést gyorsan és szakszerűen megjavíttatni.
Hívása után ügyeletes munkatársunk azonnal a helyszínre indul és megkezdi a csőtörés bemérését.

Amit nyújtunk:

  • Csőtörés bemérés, keresés,
  • Műszeres szivárgás diagnosztika
  • Korrekt munkavégzés,
  • Fix árak, rejtett költségek nélkül,
  • Garancia,hogy megtaláljuk a csőtörés, csőrepedés helyét.

Fontos, hogy a nagyobb károk és életveszély elkerülése miatt zárja el az összes csapot, és kapcsolja ki az érintett elektromos berendezéseket, illetve a villamos hálózatot. A csőrendszerből elfolyt víz komoly károkat okozhat a falakban és a ház szerkezetében.

Bontás, helyreállítás.

Korszerű gépeink segítségével megpróbáljuk a kárt a legkisebb bontás és agyagköltséggel elvégezni! Maga a csőtörés javítása bontás nélkül nem lehetséges, hiszen a vízcsövek a földben, illetve a falakban vannak elvezetve, de a csőtörés feltárása bontás nélkül történik. Bontani vagy ásni azt a megközelítőleg pár -es szakaszt kell majd, ahol a konkrét csőrepedés van. Az ilyen technikával való feltárás sok időt, munkát és pénzt spórol meg!

Egy csőrepedés/ csőtörés alkalmával több száz ,de akár ezer liter víz is elfolyhat, ami nagy költséget jelenthet egy átlagos háztartásnak. Ha a vízóra pörög de nem használják a vizet valószínűleg falon belüli repedésre kell gondolni. Családi házak falában is elő szokott fordulni csőtörés/csőrepedés, jellemzően szerelési hibák vagy rossz
anyag kivitelezés miatt vagy a padlófűtési rendszereknél. Ezt speciális, erre kialakított eszközökkel mérjük be.

Műszeres vizsgálat csőtörés esetén.

A hőkamerás vizsgálat nem jár anyagköltséggel, gyorsan alkalmazható beltéren és kültéren egyaránt, abban az esetben, ha a vizsgált – a csőben futó víz – hőmérséklete eltér a környezet hőmérsékletétől. Hideg vizes csövek esetében érintő mikrofonok segítségével tudjuk a hiba pontos helyét meghatározni, meleg vizes csövek és padlófűtés esetében azonban egy Flir E4 típusú, a piacon legújabb hőkamera segítségével tudjuk felderíteni a csövek törését, repedését, igen pontosan. A vizsgálatról digitális képek készülnek,amiket a szakemberek átnézve felmérik a csőrendszer állapotát, a hibás részeket. Ezek a hőkamerás felvételek jegyzőkönyvbe kerülnek így használhatók a biztosítóval való kárrendezés során is! A biztosítók arra törekszenek, hogy a káresemények a lehető legkisebb költséggel járjanak. Több biztosító téríti a műszeres diagnosztika által felmért károkat ill. munkadíjakat.

Keressen minket bizalommal a fenti telefonszámon, mert biztosan segítünk csőtörés, csőrepedés műszeres bemérésével!