Duguláselhárítás árak

Olcsó duguláselhárítás Budapest valamint Pest megyében 0-24 SOS éjjel, nappal non-stop. Hívjon ha eldugult a mosdó, bedugult a csatorna, nem folyik le a víz, rossz szag van.

Csatornaszag van vagy egyéb probléma adódik a szennyvízhálózatban? Azonnal segítünk. Lefolyó tisztítás 9.000Ft-tól, csatorna tisztítás 25.000Ft-tól. Ha árajánlatot kér a munkára azonnal adunk egy korrekt árat.

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Előre nem nagyon szeret senki fix árat mondani olyan munkára amit nem tud felmérni. A duguláselhárítás árak nagyban függenek az elvégzendő munka nagyságától, illetve az eltelt időtől. Fontos, hogy mennyi ideig tart a dugulást elhárítani, kérnek-e csatorna fertőtlenítést? Szükség van-e gépi dugulás elhárításra, csatorna kamerázásra?

A duguláselhárítás árak sokféle összetevőtől függenek. Azonban árajánlatot csak akkor tudunk adni, amikor pontosan tudjuk, hogy milyen munkát kell elvégezni!

Ez azonban Önnek is garancia, hogy nem kell többet fizetni, csak amiben megállapodunk.

Olcsó duguláselhárítás Önnek is azonnal!

Néha olcsóbb valamint jobb, ha szakszerűen állunk hozzá a munkához. Az „olcsó duguláselhárítás” mester ad egy árat de a végén a háromszorosát kell kifizetnie a megrendelőnek. Ez nem korrekt.

A szakszerűség egyszerű dolgokban is megmutatkozik.

Például, ha nem vagyunk tisztában egy dugulás okával akkor jobb diagnosztikai módszerekkel kezdeni. Legtöbbször csatorna kamerával, mert ez többet mutat ezer szónál. A csatorna kamera pontosan megmutatja a hiba helyét illetve a dugulás okát is.

Ezért nem kell vaktában keresgélni.

Kamerával pontosan meg tudjuk határozni a helyet illetve okot. Gyorsabb az elhárítás is, ezáltal alacsonyabb lesz a költség. Gépek továbbá műszerek nélkül egy napig keresgéljük a dugulás helyét.

A magas vízszámlák lehetnek az első jelei a csőtörésnek vagy vízszivárgásnak.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a vízszivárgás megszüntetésében. Ha kell csőtörés beméréssel határozzunk meg a vízszivárgás pontos helyét.

Szolgáltatásaink Budapesten valamint Pest megyében

 • Duguláselhárítás budapest 0-24.
 • Duguláselhárítás olcsón.
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás.
 • Kézmosó illetve WC duguláselhárítás Budapesten.
 • Vízvezeték szerelés Budapest.
 • Duguláselhárítás fix áron Budapesten, illetve pest megyében.
 • Non-stop lefolyótisztítás Budapesten.
 • Mosogató dugulás megszüntetés.

Kültéri illetve beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk.

Csőgörényes (gépi spirálos) valamint magasnyomású csatorna mosó technológiával. Igény esetén Woma csatornamosást, néha csatorna kamerát is használunk a hiba feltárásához. Várjuk hívását! Szakembereink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Sok gyakorlatunk van a duguláselhárítás a csatornatisztítás valamint a vízvezeték szerelés területén.

Budapest kerületeiben dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak. Garanciát vállalnak az elvégzett munkára.

 • Cégünk szakembere a helyszínen megállapítja a hibát, valamint azonnal ki is javítja.
 • Korszerű minden szükséges vízszerelő felszerelést tartalmazó szervizautónk van.

Nagynyomású dugulás megszüntető berendezéssel is rendelkezünk.

Ezen különböző speciális vizes szóró és tisztítófejek vannak minden feladatra.

Budapesti kerületekből kereshet minket

 • Szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása.
 • WC. duguláselhárítás, mosogató illetve kézmosó duguláselhárítás.
 • Padlóösszefolyó valamint zuhanyú lefolyó tisztítás.
 • Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás.
 • Gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna tisztítás, mosás.

Woma csatorna tisztítás sos.

Duguláselhárítás 16. kerület

Vannak kerületek amelyekből kifejezetten sok hívás érkezik duguláselhárítás miatt. Ilyen kerület például a XVI. kerület is.

 • Természetesen bármelyik Budapesti kerületből telefonálhatnak.
 • Budapest környéki településekről is hívhatják duguláselhárító szolgálatunkat.

Duguláselhárítás Budapest

Budapesten kiemelten a panelházak duguláselhárítása miatt hívnak sokan. A panelházak rengeteg lakása általában egy fő lefolyóba van bekötve. Ez nem bírja mindig a kiemelt terhelést. Ilyen a hétvégi, főleg a vasárnapi terhelés. Amikor mindenki otthon van, fürdik, zuhanyozik, főz.

Az ünnepek alatt is megnövekszik a szennyvíz hálózat forgalma.

Ha valahol dugulás csatorna beszűkülés van akkor az ilyenkor jelentkezik. Természetesen Önök bármikor kereshetnek bennünket valamint számíthatnak ránk.

Bármilyen probléma van a csatorna hálózattal, hívjanak!

Gépi duguláselhárítás árak.

A gépi duguláselhárítás árak több összetevőből állnak. A helyszínre kell mennünk, fel kell mérni a dugulás okát és nagyságát. Ez után tudunk fix árat adni az elvégzendő munkára.

Gépi duguláselhárítás árak

függenek attól, hogy milyen gépet használunk a dugulás elhárításhoz, nagynyomású mosót, vagy csatorna kamerát is. Természetesen ezt akkor tudjuk megmondani, ha a helyszínen látjuk, hogy mi történt.

A szerviz kocsiban nem csak duguláselhárításhoz használható magas nyomású csőtisztító csőmosó Woma berendezés van. Hanem csőkamera is a hibák feltárásához.

Lefolyó duguláselhárítás házilag

Lefolyó dugulás elhárítással sokan kísérleteznek. Ha nem túl nagy a dugulás, és forró víz + vegyszer hatására sikerül a dugulást megszüntetni, az a szerencsés eset.

Bennünket már akkor szoktak hívni, ha nagy a baj.

Ilyenkor gépek és szakértelem kell a dugulás helyének a megállapításához, illetve megszüntetéséhez.

Tapasztalat

Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén.

Budapest kerületi és Pest megyei szakembereink, fix áron, olcsón és egyeztetett árakon végzik el a munkát.

Ezekre 100% garanciát is vállalunk.

Csőtörés bemérés miatt is hívhat.

Wc duguláselhárítás házilag

A wc dugulás elhárítása a gyakorlatban megmutatkozik egy intenzív wc pumpálásban. Ha ez nem vezet eredményre akkor általában jobb, ha hívnak bennünket.

A wc általában a beleesett tárgyaktól, és a túl sok beletekert wc papírtól szokott eldugulni.

Egyik sem szüntethető meg egyszerűen.

Néha sikerül a wc pumpával megmozgatni az összegyűlt dugulást. Ilyenkor a wc lehúzásával beküldhetjük a dugulást a csatornahálózatba. A továbbiakban ha nem vagyunk ilyen szerencsések akkor csak odébb alakítunk ki egy még nagyobb dugót.

Non stop duguláselhárítás

Ügyfélszolgálatunk segítségével 0-24-óráig hívhatnak bennünket. Akármilyen dugulás illetve szennyvízcsatorna, ereszcsatorna probléma van, segítünk.

A fenti kattintható telefonszámra kattintva ügyeletes munkatársunk fogadja hívását. A telefonban részletes tájékoztatást, árajánlatot ad.

Ha Ön is szeretne dugulás elhárítás utáni fertőtlenítést és takarítást, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miért válasszon bennünket?

Évtizedes tapasztalattal és sok ezer dugulással találkoztunk már működésünk alatt. Mondhatom, hogy sikeresen vettük az előttünk lévő akadályokat, azaz inkább dugulásokat.

Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra. Ezért korrekt áraink és precíz munkavégzésünk a garancia Önnek arra, hogy jól választott.

Elégedettség 100%

Ügyfél elégedettség szempontjából áraink megfizethető árak. Szolgáltatásaink magas színvonalúak, gépek segítségével minden feladattal meg tudunk birkózni.

Az ügyfélszolgálat a 0-24-órás valódi éjjel nappali munkavégzést is lehetővé tesz. Tehát bármikor hívhatnak bennünket elérhetőek vagyunk non-stop bármikor.

Kapcsolódó bejegyzés

 • Duguláselhárítás falbontás nélkülDuguláselhárítás falbontás nélkül Duguláselhárítás falbontás nélkül 1 órán belül Budapest és Pest megyében azonnal, SOS 0-24. A dugulás a háztartásokban gyakran előforduló kellemetlen probléma, amely azonban szerencsére sok esetben falbontás nélkül is megoldható. A falak bontása nem csak költséges lehet, hanem a ház esztétikáját is károsíthatja. Ebben a cikkben öt hatékony módszert mutatunk be a duguláselhárításra, melyek falbontást nem igényelnek. Hatékony duguláselhárítás falbontás nélkül a legolcsóbban - Öt […]
 • Gyökér benövés a csatornábanGyökér benövés a csatornában A csatornák és szennyvízelvezető rendszerek az otthonaink elengedhetetlen részei, amelyek zavartalan működését természetesnek veszünk. Sajnos azonban néha problémák merülhetnek fel, amelyek akadályozhatják a zavartalan vízelvezetést. Az egyik leggyakoribb ilyen probléma a gyökér benövés a csatornában. Ez a jelenség akár otthoni, akár városi környezetben előfordulhat, és ha nem kezelik időben, komoly következményekkel járhat. Az okok, következmények és megoldások. Mi okozza a […]
 • Duguláselhárítás Pest megyeDuguláselhárítás Pest megye Duguláselhárítás Pest megye településein 1996-óta éjjel, nappal 0-24. Azonnal indulunk, hívjon ha eldugult, csatornaszag van, nem folyik le a víz. Ügyeletben vagyunk Non-Stop éjjel, nappal. Korszerű szervizautóval megyünk a helyszínre. Felszerelésünk segítségével akár több száz méteres csatornát is át tudunk mosni. Kamerával a csőrendszert is meg tudjuk vizsgálni, illetve ki tudunk takarítani. Minőségi munkavégzés olcsó duguláselhárítás csőtisztítás falbontás nélkül. Speciális Woma […]
 • Duguláselhárítás bontás nélkülDuguláselhárítás bontás nélkül Duguláselhárítás bontás nélkül Budapesten és Pest megyében Non-Stop 0-24. El lehet hárítani a szennyvízrendszer dugulását bontás nélkül? Igen, számos módszer létezik a szennyvízrendszer dugulásának eltávolítására bontás nélkül. Mi évtizedek óta foglalkozunk és nagy gyakorlatunk van a bontás nélküli dugulás megszüntetésében. Többféle módszert használunk, mindig a dugulás jellegének megfelelőt. Elsőként néhány lehetőség: Csőtisztító spirál A csőtisztító spirál egy rugalmas […]
 • Lefolyó duguláselhárítás házilagLefolyó duguláselhárítás házilag Megőrjíti a lassú szennyvíz lefolyó? Ha azon tűnődik, hogyan távolítson el egy dugulást vagy hogyan tisztítsa meg a lefolyót, vízvezeték-szerelőnk néhány nagyszerű tippet ad az Ön számára. A vízvezeték-szerelők egyetértenek abban, hogy a kemény vegyszerek károsíthatják a csöveket és a környezetet. Kedvenc vízszerelőnk a következő bölcs tanácsokat adta a lefolyók tisztításához és karbantartásához. Hogyan tisztítsuk meg a konyhai mosogató lefolyóját A tapasztalt vízszerelő azt […]
 • Szennyvízcső törés a pincébenSzennyvízcső törés a pincében Eltörött a szennyvízcső? Hívjon bennünket a fenti számon Budapest és Pest megye területéről és azonnal megjavítjuk a törött szennyvízcsövet. Szakszerű csatornahálózat javítás, szennyvíz szivattyúzás, fertőtlenítéssel is SOS. Évtizedes duguláselhárítási és csatornahálózat szerelő gyakorlat. Vízszerelés azonnal, garanciával Szennyvízcső törés a pincében - Megoldások és teendők az ilyen helyzetek kezelésére A szennyvízcső törése a pincében egy bosszantó és kellemetlen probléma, […]