Duguláselhárítás árak

Olcsó duguláselhárítás Budapest és Pest megyében 0-24 SOS éjjel, nappal non-stop. Hívjon ha eldugult, bedugult, nem folyik le, rossz szag van, csatornaszag van vagy egyéb probléma adódik a szennyvízhálózatban.

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

A duguláselhárítás árak nagyban függenek az elvégzendő munka nagyságától, az eltelt időtől (mennyi ideig tart a dugulást elhárítani,) kérnek-e csatorna fertőtlenítést, szükség van-e gépi dugulás elhárításra, csatorna kamerázásra? A duguláselhárítás árak sokféle összetevőtől függenek, ezért árajánlatot csak akkor tudunk adni, ha tudjuk, hogy milyen munkát kell elvégezni! Olcsó duguláselhárítás Önnek is azonnal!

Néha olcsóbb és jobb, ha szakszerűen állunk hozzá a munkához, mintha az „olcsó duguláselhárítás” mester ad egy árat és a végén a háromszorosát kell kifizetnie a megrendelőnek. A szakszerűség egyszerű dolgokban is megmutatkozik, például, ha nem vagyunk tisztában egy dugulás okával akkor jobb diagnosztikai módszerekkel kezdeni, például csatorna kamerával, mert ez többet mutat ezer szónál. A csatorna kamera pontosan megmutatja a hiba helyét és a dugulás okát is, ezért nem kell vaktában keresgélni, hanem pontosan meg tudjuk határozni a helyet és okot, gyorsabb az elhárítás is, ezáltal alacsonyabb lesz a költség, mintha gépek és műszerek nélkül egy napig keresgéljük a dugulás helyét.

A magas vízszámlák lehetnek az első jelei a csőtörésnek vagy vízszivárgásnak. nagy tapasztalattal rendelkezünk a vízszivárgás megszüntetésében, ha kell csőtörés beméréssel határozzunk meg a vízszivárgás pontos helyét.

Szolgáltatásaink Budapesten és pest megyében

 • Duguláselhárítás budapest 0-24
 • Duguláselhárítás olcsón
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Kézmosó és WC duguláselhárítás Budapesten
 • Vízvezeték szerelés Budapest
 • Duguláselhárítás fix áron Budapesten és pest megyében
 • Non-stop lefolyótisztítás Budapesten
 • Mosogató dugulás megszüntetés

Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk csőgörényes (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosó technológiával. Igény esetén Woma csatornamosás és csatorna kamerát is használunk a hiba feltárásához. Várjuk hívását! Szakembereink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest kerületeiben dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára.

Cégünk szakembere a helyszínen megállapítja a hibát, és azonnal ki is javítja. Korszerű minden szükséges vízszerelő felszerelést tartalmazó szervizautónk van. Nagynyomású dugulás megszüntető berendezéssel is rendelkezünk, amelyen különböző speciális vizes szóró és tisztítófejek vannak minden feladatra.

Budapesti kerületekből kereshet minket:

Szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás. Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna tisztítás, mosás, woma csatorna tisztítás.

Duguláselhárítás 16. kerület

Vannak kerületek amelyekből kifejezetten sok hívás érkezik duguláselhárítás miatt, ilyen kerület például a XVI. kerület is. Természetesen bármelyik Budapesti kerületből, illetve Budapest környéki településekről is hívhatják Akciós duguláselhárító szolgálatunkat.

Duguláselhárítás budapest.

Budapesten kiemelten a panelházak duguláselhárítása miatt hívnak sokan. A panelházak rengeteg lakása általában egy fő lefolyóba van bekötve, amelyik nem bírja mindig a kiemelt terhelést. Ilyen a hátvégi, főleg a vasárnapi terhelés amikor mindenki otthon van és fürdik, zuhanyozik, főz. Az ünnepek alatt is megnövekszik a szennyvíz hálózat forgalma, ha valahol dugulás csatorna beszűkülés van akkor az ilyenkor jelentkezik. természetesen Önök bármikor kereshetnek bennünket és számíthatnak ránk, bármilyen probléma van a csatorna hálózattal.

Gépi duguláselhárítás árak.

A gépi duguláselhárítás árak több összetevőből állnak, a helyszínre kell mennünk, fel kell mérni a dugulás okát és nagyságát, és ez után tudunk fix árat adni az elvégzendő munkára. A gépi duguláselhárítás árak függenek attól, hogy milyen gépet használunk a dugulás elhárításhoz, nagynyomású mosót, vagy csatorna kamerát is, természetesen ezt akkor tudjuk megmondani, ha a helyszínen látjuk, hogy mi történt. A szerviz kocsiban nem csak duguláselhárításhoz használható magas nyomású csőtisztító csőmosó Woma berendezés van, hanem csőkamera a hibák feltárásához.

Lefolyó duguláselhárítás házilag

Lefolyó dugulás elhárítással sokan kísérleteznek, ha nem túl nagy a dugulás, és forróvíz vegyszer hatására sikerül a dugulást megszüntetni, az a szerencsés eset. Bennünket már akkor szoktak hívni, ha nagy a baj és gépek és szakértelem kell a dugulás helyének a megállapításához, illetve megszüntetéséhez. Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest kerületi és pest megyei szakembereink, fix áron, olcsón és egyeztetett árakon végzik el a munkát és ezekre garanciát is vállalunk.

Wc duguláselhárítás házilag

A wc dugulás elhárítása a gyakorlatban megmutatkozik egy intenzív wc pumpálásban, ha ez nem vezet eredményre akkor általában jobb, ha hívnak bennünket. A wc általában a beleesett tárgyaktól, és a túl sok beletekert wc papírtól szokott eldugulni. Egyik sem szüntethető meg egyszerűen. Ha sikerül a wc pumpával megmozgatni az összegyűlt dugulást akkor a wc lehúzásával beküldhetjük a dugulást a csatornahálózatba, ha nem vagyunk ilyen szerencsések akkor csak odébb alakítunk ki egy még nagyobb dugót.

Non stop duguláselhárítás

Ügyfélszolgálatunk segítségével 0-24-óráig hívhatnak bennünket akármilyen dugulás illetve szennyvízcsatorna, ereszcsatorna probléma van.

A fenti kattintható telefonszámra kattintva ügyeletes munkatársunk fogadja hívását és részletes tájékoztatást, árajánlatot ad. Ha Ön is szeretne dugulás elhárítás utáni fertőtlenítést és takarítást, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miért válasszon bennünket?

Évtizedes tapasztalattal és sok ezer dugulással találkoztunk már működésünk alatt és mondhatom, hogy sikeresen vettük az előttünk lévő akadályokat, azaz inkább dugulásokat. Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra, ezért korrekt áraink és precíz munkavégzésünk a garancia Önnek arra, hogy jól választott.

Ügyfél elégedettség szempontjából áraink megfizethető árak, szolgáltatásaink magas színvonalúak, gépek segítségével minden feladattal meg tudunk birkózni.

Az ügyfélszolgálat a 0-24-órás valódi éjjel nappali munkavégzést is lehetővé tesz, tehát bármikor hívhatnak bennünket elérhetőek vagyunk non-stop bármikor.

Kapcsolódó bejegyzés

 • Lefolyó duguláselhárítás házilagLefolyó duguláselhárítás házilag Megőrjíti a lassú szennyvíz lefolyó? Ha azon tűnődik, hogyan távolítson el egy dugulást vagy hogyan tisztítsa meg a lefolyót, vízvezeték-szerelőnk néhány nagyszerű tippet ad az Ön számára. […]
 • Duguláselhárítás IX. kerületDuguláselhárítás IX. kerület Duguláselhárítás a IX. kerület teljes területén, Ferencváros minden részén. A 9.kerületben: Ferencváros. Duguláselhárítás olcsón, megbízható szakemberekkel. Lefolyótisztítás, kamerás […]
 • Miért lehet büdös a mosógép?Miért lehet büdös a mosógép? Mindegy, hogy felül vagy alul töltős a mosógép, ahogy múlik az idő egyre inkább mindenféle szagokat kezdünk érezni belőlük és a ruháink is átvehetik ezeket a szagokat. Nincsen benne semmi […]
 • Hol érhetőek el szolgáltatásaink?Hol érhetőek el szolgáltatásaink? Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben Gyorsan, garanciával! Duguláselhárítás, padlóösszefolyó tisztítás az I.-ker Várkerület, Gellérhegy, Tabánban olcsón, gyorsan garanciával. […]