Duguláselhárítás Pest megye

Duguláselhárítás Pest megye településein 1996-óta éjjel, nappal 0-24. Azonnal indulunk, hívjon ha eldugult, csatornaszag van, nem folyik le a víz. Ügyeletben vagyunk Non-Stop éjjel, nappal. Korszerű szervizautóval megyünk a helyszínre.

Felszerelésünk segítségével akár több száz méteres csatornát is át tudunk mosni.

Kamerával a csőrendszert is meg tudjuk vizsgálni, illetve ki tudunk takarítani. Minőségi munkavégzés olcsó duguláselhárítás csőtisztítás falbontás nélkül. Speciális Woma mosó nagy nyomású géppel dolgozunk.

Ennél egy vékony, kis keresztmetszetű csövet vezetünk a szennyvízcső belsejébe. Ez nagynyomású vízzel mossa maga előtt tisztára a csatorna falát.

A megoldással sima erős vízsugárral szét tudjuk bombázni az összetapadt dugulást. Az összeragadó szennyvíz üledéket szétmossa. Nem kell hozzá vegyszer, sem erős maró lúg. Tehát ez egy rendkívül környezetbarát megoldás.

Az erős sugárban folyó víz könnyen fellazítja a cső falán megtapadt szennyeződést.

A bele ragadt kosz, zsírok és egyéb szennyezőanyagok előre csúsznak.

Utána egyre gyorsabb tempóban indulnak meg a szennyvízelvezető járatban.

A nagynyomású vízsugár elkeveredve a szennyvízzel már be tud folyni a főcsatornába. Ezáltal tiszta és tapadásmentes felületet hoz létre a belső szennyvíz hálózatban.

Nem keletkezik feleslegesen kosz, törmelék, zaj, nincsenek járulékos költségek. Nem kell több ezer forintos maró anyagokat vásárolni.

Környezetbarát megoldás mivel a rendszer tiszta vízzel működik. Tehát amikor ezt az eljárást választjuk akkor óvjuk és védjük a környezetünket. Az erős tisztítószerek és zsírtalanítók sajnos nagyon nagy környezeti terhelést okoznak.

Mérgező anyagot juttatnak a kifolyó vizekbe, hatással vannak a vízi élővilágra, pusztítva őket.

A helyszínen mindenféle csatornatisztítást elvégzünk ami szükséges. Lefolyó tisztítást, padlóösszefolyó dugulás elhárítást. Szifon tisztítás, mosogató dugulás megszüntetése.

Woma mosás

A woma nagynyomású csőrendszer tisztítóval mindenféle külső beavatkozás nélkül el tudjuk távolítani a szennyvízvezeték falán a lerakódást. Akár több tíz éves öreg szennyeződéseket is eltávolítunk tisztára mosva a belső járatot. Ezzel a modern csőgörénnyel korszerű munkát tudunk végezni kedvező áron.

A megtisztított és tisztára mosott belső járat ezután teljes értékű lesz.

Továbbá nagy kapacitású lefolyóként működik. Az a kedvező hatása ennek a megoldásnak, hogy a kellemetlen szagok is megszűnnek. A cső falára lerakódott szennyeződést távolítjuk el. Ez a kellemetlen szagok (csatornaszag) elsődleges okozója.

Azonban, ha nagyon erős a csatornaszag akkor valahol a szagelzárással, a szifonnal is probléma lehet.

Megfelelően kiépített szennyvíz rendszernél nem szabad szagot éreznünk. Bűzelzáró szifon tisztítást is végzünk. Illetve kiderítjük a kellemetlen szag okát. Ha kiszáradt a bűzelzáró szifon, akkor természetesnek mondható, ha kellemetlen szagot érez. Ez abban az esetben szokott előfordulni, ha ritkán használják egy helyiségben a mosdót, zuhanyzót, WC-t és kiszárad.

Ezáltal eltűnik belőle a bűzelzárást végző vízréteg és a szag a szabad levegőbe tud áramlani.

Ezért itt megoldás lehet, ha néha kiengedjük a vizet a lefolyóba, illetve lehúzzuk a WC-t. Ilyenkor a szag megszűnik.

Ha Önnél is dugulás van, akkor hívjon fel bennünket telefonon, vagy kérjen árajánlatot.

Ha sürgős a dugulás megszüntetése hívja duguláselhárító Ügyelet szolgálatunkat. Ebben az esetben munkatársunk sürgős, azonnali SOS segítséget nyújt a felmerült probléma elhárításában.

A kapcsolatfelvétel alkalmával kérjük mondja el, hogy milyen probléma adódott a háztartásban, mi van eldugulva, vagy mik a szennyvízcső dugulás tünetei?

Szolgáltatásainkat olcsón és megbízható módon nyújtjuk Budapest kerületeiben.

Hiszen ez cégünk alap filozófiája. Ügyfeleink részére mindig olyan duguláselhárító szolgáltatást nyújtunk amellyel 100%- elégedettek lesznek.

Csőkamerás vizsgálat

A szennyvízrendszer teljes belső részét át tudjuk vizsgálni speciális csőkameránkkal. Szennyvíz lefolyó vizsgálata kijelzőn, vízhálózat vizuális vizsgálata. A szennyvízcsőbe betolható kamera segítségével nem kell órákig találgatni, hogy hol dugult el a csőrendszer. Hanem percek alatt megtaláljuk a hiba okát. Nem tudjuk egyértelműen meghatározni, hogy hol történt a csőrendszer elzáródása? A dugulás feltételezett helyéhez legközelebb található nyitható csatlakozón (mosdó szifoncsatlakozó, tisztító nyílás, stb) keresztül vezetjük be a vizsgáló kamerát.

A kamera által mutatott kép alapján már jól behatárolható az elzáródás helye.

A kamerával látható belülről a csatornahálózat állapota. Kamerás csatornavizsgálat Budapesten akciós árakon 100% garanciával.

A kertekben a szennyvízelvezető vastagabb csőszakasznál szokott a gyökér benövés előfordulni.

Ha valahol szivárog a víz a szennyvíz csőből akkor a növények vékony gyökere megtalálja a szivárgás helyét. Sokszor a vékony résen lassan behatol a cső belsejébe. Néha elég nagy problémákat okozva ezzel. Budapest kerületben is sok családi ház található. A családi házaknál elsősorban az ereszcsatorna tisztítást, csatorna tisztítást lehet kiemelni. Ezek gyakori karbantartást igényelnek a lehulló falevelek és kis méretű ágak miatt. Ezek beleesnek a csatornába ami szokott dugulni.

A feltorlódott szennyeződés mögött kiönt a víz.

Ha szeretne szennyvíz vezeték tisztítást, duguláselhárítást, WC dugulás elhárítást? Padlóösszefolyó tisztítást, illetve lefolyó vezeték tisztítást? Egyéb duguláselhárító munkákat végeztetni Budapesten és Pest megyében? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nem kell a falat bontani

A szennyvízcső tisztító vagy bevezető ágán betoljuk a mosó csővezetéket és ott is húzzuk vissza a munka befejeztével. Nem kell leverni a csempét, nincs keresgélés, hogy hol dugult el a rendszer. Mindig kiváló munkát végzünk. Hogy Önöknek ne kelljen tovább bosszankodni a szennyvíz dugulás miatt.

Szivattyúzás

Az alábbi esetekben van szükség szennyvíz szivattyúzására.

  • Nyomócső törése az ingatlanban
  • Szennyvíz betörése dugulás vagy csatorna csőtörés miatt
  • Csapadékvíz betörése ajtón, ablakon keresztül
  • Csapadékvíz betörés a csatornahálózaton keresztül

Budapesten és Pest megye teljes területén vállaljuk a vízzel elárasztott részek szivattyúzását. Műhelyek, garázsok, szuterének, aknák, pincék, raktárak, irodák, vízszivattyúzását.  Ezek duguláselhárítását és vízszerelését is. Vállalkozásunk több típusú szivattyúzást is ellát. Attól függően, hogy az ingatlanból honnan és mekkora mennyiségű vizet kell kiszivattyúzni.

Duguláselhárítás Pest megyében éjjel nappal SOS

Ha bármilyen szennyvízcső tisztítási, dugulás megszüntetés, vízszerelés munka van Önnél, kérjük hívjon bennünket 0-24, hogy segíthessünk.

Ajánlat: Csőtörés bemérés bontás nélkül azonnal!

Kapcsolódó bejegyzés

  • Vízszivattyúzás heves esőzés utánVízszivattyúzás heves esőzés után Vízszivattyúzás heves esőzés után 0-24. Hívjon ha vízszivattyúzásra van szüksége Budapesten vagy Pest megyében egész nap, hétvégén is. A heves esőzések által okozott árvizek és vízbeömlés számos problémát jelenthetnek a lakosság és a környezet számára. A csapadékos időszak után a legfontosabb teendők közé tartozik a vízszivattyúzás elvégzése. A vízszivattyúzás segít a vízszint csökkentésében és a károk minimalizálásában. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miként kell megfelelően […]
  • Gyökér benövés a csatornábanGyökér benövés a csatornában A csatornák és szennyvízelvezető rendszerek az otthonaink elengedhetetlen részei, amelyek zavartalan működését természetesnek veszünk. Sajnos azonban néha problémák merülhetnek fel, amelyek akadályozhatják a zavartalan vízelvezetést. Az egyik leggyakoribb ilyen probléma a gyökér benövés a csatornában. Ez a jelenség akár otthoni, akár városi környezetben előfordulhat, és ha nem kezelik időben, komoly következményekkel járhat. Az okok, következmények és megoldások. Mi okozza a […]
  • A duguláselhárításról érthetőenA duguláselhárításról érthetően A duguláselhárító munka során előfordul, hogy néha nem is igazán értik amit mondunk, vagy kérdezünk. A szennyvízrendszer felépítése és ezek tisztítása, karbantartása bonyolult lehet. Ezért segítünk és bemutatjuk a szennyvízrendszert. Illetve a tisztítási lehetőségeket érthetően. Nem csak Budapesten tisztítjuk és tartjuk karban a szennyvíz hálózatot. Egész Pest megyében kimegyünk házhoz elhárítani a dugulás. Ilyenkor karbantartjuk a szennyvízrendszert. Akár a mosogató dugult el, akár […]
  • Csatornatisztítás árakCsatornatisztítás árak Csatornatisztítás olcsón Budapest és Pest megyében. Éjjel, nappal 0-24 SOS non-stop. Hívjon azonnal, ha csatornatisztításra van szükség. A csatornatisztítás ára Budapesten 25.000Ft-tól elérhető. Ha felhív valamint elmondja, hogy milyen elvégzendő feladat van, azonnal árajánlatot adunk. Ha sürgős akár fél óra alatt a helyszínen vagyunk. Nyilván ez függ a forgalomtól is. Befolyásolhatja, hogy éppen milyen munkán dolgozunk. Csatornatisztítás budapest és környéke akár azonnal, […]
  • Duguláselhárítás bontás nélkülDuguláselhárítás bontás nélkül Duguláselhárítás bontás nélkül Budapesten és Pest megyében Non-Stop 0-24. El lehet hárítani a szennyvízrendszer dugulását bontás nélkül? Igen, számos módszer létezik a szennyvízrendszer dugulásának eltávolítására bontás nélkül. Mi évtizedek óta foglalkozunk és nagy gyakorlatunk van a bontás nélküli dugulás megszüntetésében. Többféle módszert használunk, mindig a dugulás jellegének megfelelőt. Elsőként néhány lehetőség: Csőtisztító spirál A csőtisztító spirál egy rugalmas […]
  • WC dugulás elhárítás házilagWC dugulás elhárítás házilag Eldugult a WC? Egy kis gyakorlással, egy WC pumpával és egy háztartási méretű csőgörénnyel (vagy lefolyótisztító spirálnak is nevezik) házilag is meg tudja szüntetni a dugulást. Mindenképpen körültekintően kell végezni a WC dugulás elhárítását anélkül, hogy elárasztaná a fürdőszobát és súlyosbítaná a helyzetet. A dugulàs elhàrítàs gyors megoldása egyszerűbb lehet, mint gondolná. Nem megy le a víz a WC-ben? A gyenge öblítés azt jelenti, hogy a WC lefolyója részben vagy teljesen […]