Duguláselhárító gyorsszolgálat SOS

dugulaselharitas-gyorsszolgalatDuguláselhárítás Budapest és Pest megye területén 0-24-óráig. Non-stop 24-órás ügyeletünk éjjel nappal fogadja hívását!

Hívása után a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk. Azonnal megkezdjük a dugulás okának felmérését, és a hiba elhárítását.

Cégünk több évtizede végez duguláselhárító, csatornatisztító,  fertőtlenítő  és karbantartási munkákat.

Tudjuk, hogy vészhelyzet esetén könnyen kétségbe esnek az emberek. Főleg ha szennyvíz árasztja el az otthonukat, vagy a kertet. Több, mint húsz év tapasztalattal és szakértelemmel szállunk szembe a dugulással, a szennyvíz csatorna átmérőjének szűkülésével, a váratlan szennyvíz torlódással, elárasztásokkal. Ön vissza fogja kapni a nyugalmát és életkedvét. Bármi is legyen a probléma oka, meg fogjuk találni a forrását, és megoldjuk, gyorsan, biztonságosan, és hatékonyan.

dugulaselharitasCélunk, hogy a lehető legrövidebb alatt megszüntessük a dugulás okát. A lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozva megbízónknak. Ha már a helyszínen vagyunk, és megállapítjuk a hiba okát, feltárjuk a lehetőségeket, és pontos árajánlatot is adunk.

Áraink korrekt árak, és úgy végezzük a munkánkat, hogy ne kelljen másnap is a helyszínre menni ugyanott egy újabb dugulás miatt.

Sajnos Budapesten nagyon kemény az ivóvíz, gyakran több milliméter vastag vízkő réteget képez  a csatornarendszer falán, amely érdessé válik. Ebben jobban megtapad a szilárd részecskéket tartalmazó  szennyeződés, a mosogatóból, WC-ből. Ez egy idő után komoly mértékű cső keresztmetszet szűkülést okoz, nagyon nehezen folyik le ilyenkor a víz, bugyborékol a rendszer.

Ebben az esetben a Woma mosás a teljes keresztmetszet megtisztításához nélkülözhetetlen.

Ezt nem lehet otthoni, házilagos duguláselhárítási módszerekkel megoldani. Természetesen ha fennakadt hajszálak okoznak átmeneti dugulást, vagy eltömődött a padlóösszefolyó, akkor egy gyors tisztítás után újra teljes értékűen használható a csatornahálózat. Mi minden esetben pontosan behatároljuk a hiba okát. Megbízónknak részletesen és érthetően  elmagyarázzuk, megmutatjuk, hogy mi okozza a problémát, és azt hogyan lehet megszüntetni, valamint ennek költségeit is.

Duguláselhárítás Pest megyében:

Általában bontás nélkül dolgozunk, viszont ha a csatornarendszer sérülése miatt szükségessé válik a bontás, és csatornaelem csere, akkor ebben vízszerelő munkatársunk segít.  Előfordulhat, hogy a csatornarendszerben egy elágazásnál elfárad és kicsúszik a tömítés.Vagy eleve a rossz minőségű összeszerelés miatt keletkezik dugulás. Ilyenkor az adott rész szétszerelése, és újbóli, immár hibátlan összeszerelése költséghatékonyabb, mint kéthetente a gyors szolgálatot kihívni. Munkatársaimmal úgy dolgozunk, mintha a sajátunkat csinálnánk. Megkeressük azt a megoldást, amelyik ügyfelünknek ár-érték arányban a legjobb.

Miért válasszon bennünket?

 • 100% garancia a munkánkra.
 • Műszeres csőtörés bemérést is végzünk, tehát csőrepedés, vízszivárgás estén is hívhat bennünket.
 • A jól elvégzett munka jó ajánlólevél, és mi szeretjük, ha ajánlanak bennünket, és munkánkat más embereknek is. Ezért dolgozunk reggeltől estig, és ezért nyújtunk kiváló minőségű szolgáltatásokat.
 • Nekünk minden ember fontos, legyen gazdag vagy szegény, ha hatalmas villában kell dugulást elhárítani, vagy egy szoba konyhában kell a padlóösszefolyót kitisztítani, egyformán kiváló szolgáltatásokat fog kapni tőlünk.
 • Duguláselhárítás olcsó, akciós árakon! Korrekt áron végzünk tisztességes munkát.
 • Árajánlatot is kérhet űrlapunkon, így előre számolhat a költségekkel.
 • Évtizedes gyakorlattal rendelkezünk, több ezer szifon, WC lefolyó dugulását szüntettük meg.
 • Megbízható udvarias munkatársak.
 • Éjjel-nappal számíthatnak munkánkra a nap 24 órájában.
 • Mobil duguláselhárító szervizautóval érkezünk, amely a nagynyomású mosótól a csatornakameráig mindent tartalmaz amire Önnek szüksége lehet, bármilyen dugulással megbirkózunk.

Non stop duguláselhárítás

 • Ügyfélszolgálatunk segítségével 0-24-óráig hívhatnak bennünket akármilyen dugulás illetve szennyvízcsatorna, ereszcsatorna probléma van.
 • A fenti kattintható telefonszámra kattintva ügyeletes munkatársunk fogadja hívását és részletes tájékoztatást, árajánlatot ad. Ha Ön is szeretne dugulás elhárítás utáni fertőtlenítést és takarítást, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha Önnél is dugulás van, akkor hívjon fel bennünket telefonon, vagy kérjen árajánlatot.

Ha sürgős a dugulás megszüntetése hívja duguláselhárító Ügyelet szolgálatunkat. Ebben az esetben munkatársunk sürgős, azonnali SOS segítséget nyújt a felmerült probléma elhárításában.

A kapcsolatfelvétel alkalmával kérjük mondja el, hogy milyen probléma adódott a háztartásban, mi van eldugulva, vagy mik a szennyvízcső dugulás tünetei?

Szolgáltatásainkat olcsón és megbízható módon nyújtjuk Budapest kerületeiben is, hiszen cégünk alap filozófiája. Ügyfeleink részére mindig olyan duguláselhárító szolgáltatást nyújtunk amellyel 100%-is elégedettek.

Szolgáltatásaink Budapesten és pest megyében

 • Vízvezeték szerelés Budapest
 • Duguláselhárítás fix áron Budapesten és pest megyében
 • Vízszerelés, csövek, csapok cseréje, javítása.
 • WC-csere, WC-tartály javítása cseréje.
 • Mosógép bekötés, tisztítás.
 • Vizes berendezések bekötése, átkötése, beüzemelése.
 • Bojlerek javítása, vízkőtlenítés, fűtőszál, hőfokmérő csere.
 • Mindenféle vízszerelési munkák, javítások.
 • Lefolyók, szifonok takarítása, cseréje.
 • Duguláselhárítás.
 • Non-stop lefolyótisztítás Budapesten.
 • Mosogató dugulás megszüntetés.
 • Duguláselhárítás budapest 0-24
 • Duguláselhárítás olcsón
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Kézmosó és WC duguláselhárítás Budapesten

A woma nagynyomású csőrendszer tisztítóval mindenféle külső beavatkozás nélkül el tudjuk távolítani a szennyvízvezeték falára lerakódott akár több tíz éves öreg szennyeződéseket is, tisztára mosva a belső járatot. Ezzel a modern csőgörénnyel korszerű munkát tudunk végezni kedvező áron. A megtisztított és tisztára mosott belső járat ezután teljes értékű nagy kapacitású lefolyóként működik.

Az a kedvező hatása ennek a megoldásnak, hogy a kellemetlen szagok is megszűnnek.

A cső falára lerakódott szennyeződést távolítjuk el, amely a kellemetlen szagok (csatornaszag) elsődleges okozója. Azonban, ha nagyon erős a csatornaszag akkor valahol a szagelzárással, a szifonnal is probléma lehet. Megfelelően kiépített szennyvíz rendszernél nem szabad szagot éreznünk. Bűzelzáró szifon tisztítást is végzünk, illetve kiderítjük a kellemetlen szag okát. Ha kiszáradt a bűzelzáró szifon, akkor természetesnek mondható, ha kellemetlen szagot érez. Ez abban az esetben szokott előfordulni, ha ritkán használják egy helyiségben a mosdót, zuhanyzót, WC-t és kiszárad. Ezáltal eltűnik belőle a bűzelzárást végző vízréteg és a szag a szabad levegőbe tud áramlani. Ezért itt megoldás lehet, ha néha kiengedjük a vizet a lefolyóba, illetve lehúzzuk a WC-t. Ilyenkor a szag megszűnik.

Egy jól végzett munka jó ajánlólevél, ezért mi jól végzett munkát szeretünk kiadni a kezünkből, hiszen ez fogja biztosítani a következő években a megélhetésünket. Ha tehát bármilyen problémát észlel otthon a csatornahálózattal, dugulással kapcsolatban, keressen bennünket, vagy hívjon a fenti telefonszámon.