Csatornatisztítás árak

Csatornatisztítás olcsón Budapest és Pest megyében. Éjjel, nappal 0-24 SOS non-stop. Hívjon azonnal, ha csatornatisztításra van szükség. A csatornatisztítás ára Budapesten 25.000Ft-tól elérhető.

Ha felhív valamint elmondja, hogy milyen elvégzendő feladat van, azonnal árajánlatot adunk.

Ha sürgős akár fél óra alatt a helyszínen vagyunk. Nyilván ez függ a forgalomtól is. Befolyásolhatja, hogy éppen milyen munkán dolgozunk. Csatornatisztítás budapest és környéke akár azonnal, olcsón.

Mennyibe kerül a csatornatisztítás?

A csatornatisztítás árak nagyban függenek az elvégzendő munka nagyságától. Továbbá az eltelt időtől (mennyi ideig tart a dugulást elhárítani. )

Az árat befolyásolja, hogy kérnek-e csatorna fertőtlenítést. Szükség van-e gépi dugulás elhárításra, csatorna kamerázásra?

Duguláselhárítás ára

A duguláselhárítás árak sokféle összetevőtől függenek. Ezért árajánlatot csak akkor tudunk adni, ha tudjuk, hogy milyen munkát kell elvégezni. Munkánkat és szolgáltatásainkat a korrekt árazás továbbá a tiszta kulturált munkavégzés jellemzi.

Miért válasszon bennünket csatornatisztításra?

Az ügyfélszolgálat a 0-24-órás valódi éjjel nappali munkavégzést is lehetővé tesz. Tehát bármikor hívhatnak bennünket elérhetőek vagyunk non stop bármikor.

Megbízhatóság

Mi nagyon különbözünk a lehúzó csatornatisztító brigádoktól. Ezek csak a pénzt szedik be sokszor teljesen illegálisan: munkát nem is végezve. Mi kifejezetten a szennyvízrendszerek tisztítására szakosodtunk.

Becsületesen dolgozunk, és csak az elvégzett munkáért kérünk pénzt.

Az eldugult csatornahálózatokat és szennyvízrendszereket tisztítjuk meg a lerakódásoktól.

Vízkő

A fővárosban a víz nagyon kemény. Ezért a csatornatisztítás jelentős részben a vízkő lerakódások eltávolítását is jelentik. A vízkő lerakódik a csövek falán és rájuk tapad a szennyeződés. Ebből utána gyorsan kialakul egy szűkület, majd a dugulás.

Tapasztalat, megbízható munka

Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra. Erre korrekt áraink és precíz munkavégzésünk a garancia. Önnek ez ad biztosítékot arra, hogy jól választ, ha bennünket hív.

Évtizedes tapasztalattal dolgozunk. Sok ezer dugulással találkoztunk már működésünk alatt. Örömmel mondhatom, hogy sikeresen vettük az előttünk lévő akadályokat. Azaz inkább dugulásokat.

Ügyfél elégedettség szempontjából áraink megfizethető árak.

Szolgáltatásaink magas színvonalúak, gépek segítségével minden feladattal meg tudunk birkózni.

Néha olcsóbb és jobb, ha szakszerűen állunk hozzá a munkához. Az „olcsó duguláselhárítás” mester ad egy árat és a végén a háromszorosát kell kifizetnie a megrendelőnek.

A szakszerűség egyszerű dolgokban is megmutatkozik.

Például, ha nem vagyunk tisztában egy dugulás okával akkor jobb diagnosztikai módszerekkel kezdeni. Ezért kezdünk néha csatorna kamerával, mert ez többet mutat ezer szónál.

A csatorna kamera pontosan megmutatja a hiba helyét és a dugulás okát is.

Ezért nem kell vaktában keresgélni, hanem pontosan meg tudjuk határozni a helyet és okot.

Alacsony költségek

Gyorsabb az elhárítás is, ezáltal alacsonyabb lesz a költség. Gépek és műszerek nélkül napokig keresgélnénk a dugulás helyét azonban nem biztos, hogy megtalálnánk..

A magas vízszámlák lehetnek az első jelei a csőtörésnek vagy vízszivárgásnak. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a vízszivárgás megszüntetésében. Ha kell csőtörés beméréssel határozzunk meg a vízszivárgás pontos helyét.

Vízszerelés, duguláselhárítás szolgáltatásaink

 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás,
 • Duguláselhárítás olcsón,
 • Vízvezeték szerelés Budapest,
 • Non-stop lefolyótisztítás Budapesten,
 • Duguláselhárítás fix áron Budapesten és pest megyében,
 • Duguláselhárítás budapest 0-24,
 • csatornatisztítás,
 • lefolyótisztítás,
 • Ereszcsatorna tisztítás,
 • Kézmosó és WC duguláselhárítás Budapesten,
 • Mosogató dugulás megszüntetés.

Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk éjjel, nappal.

Csőgörényes (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosó technológiával dolgozunk. Igény esetén Woma csatornamosás is elérhető. Néha csatorna kamerát is használunk a hiba feltárásához.

Várjuk hívását!

Szakembereink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén sok a tapasztalatunk.

Budapest kerületeiben dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak.

Garanciát is vállalnak az elvégzett munkára.

Cégünk szakembere a helyszínen megállapítja a hibát, és azonnal ki is javítja.

Korszerű minden szükséges vízszerelő felszerelést tartalmazó szervizautónk van.

Nagynyomású dugulás megszüntető berendezéssel is rendelkezünk. Ezen különböző speciális vizes szóró és tisztítófejek vannak minden feladatra.

Budapesti kerületekből kereshet minket:

Szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása. WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás. Padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Vízvezeték szerelés

fűtés szerelés. Dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás.

Csatorna tisztítás, mosás, woma csatorna tisztítás.

Bármelyik Budapesti kerületből, illetve Budapest környéki településekről hívhatják Akciós duguláselhárító szolgálatunkat.

Gépi duguláselhárítás árak.

A gépi duguláselhárítás árak több összetevőből állnak, a helyszínre kell mennünk, fel kell mérni a dugulás okát és nagyságát. Ez után tudunk fix árat adni az elvégzendő munkára. A gépi duguláselhárítás árak függenek attól, hogy milyen gépet használunk a dugulás elhárításhoz.

Nagynyomású mosót, vagy csatorna kamerát is.

Természetesen ezt akkor tudjuk megmondani, ha a helyszínen látjuk, hogy mi történt. A szerviz kocsiban nem csak duguláselhárításhoz használható magas nyomású csőtisztító csőmosó Woma berendezés van. Hanem csőkamera a hibák feltárásához, illetve egyéb felszerelés is.

Duguláselhárítás budapest.

Budapesten kiemelten a panelházak duguláselhárítása miatt hívnak sokan. A panelházak rengeteg lakása általában egy fő lefolyóba van bekötve. Ez nem bírja mindig a kiemelt terhelést. Ilyen a hétvégi, főleg a vasárnapi terhelés. Ekkor mindenki otthon van és fürdik, zuhanyozik, főz. Az ünnepek alatt is megnövekszik a szennyvíz hálózat forgalma.

Ha valahol dugulás csatorna beszűkülés van akkor az ilyenkor jelentkezik.

Természetesen Önök bármikor kereshetnek bennünket és számíthatnak ránk. Bármilyen probléma van a csatorna hálózattal, megkeressük a dugulás okát és meg is szüntetjük azt.

Wc duguláselhárítás házilag

A wc dugulás elhárítása a gyakorlatban megmutatkozik egy intenzív wc pumpálásban. Ha ez nem vezet eredményre akkor általában jobb, ha hívnak bennünket.

A wc általában a beleesett tárgyaktól, és a túl sok beletekert wc papírtól szokott eldugulni. Egyik sem szüntethető meg egyszerűen.

Néha sikerül a wc pumpával megmozgatni az összegyűlt dugulást.

Utána a wc lehúzásával beküldhetjük a dugulást a csatornahálózatba. Ha nem vagyunk ilyen szerencsések akkor csak odébb alakítunk ki egy még nagyobb dugót. Nem csak dugulásban, csőtörés esetén is segítünk.

Lefolyó duguláselhárítás házilag

Lefolyó dugulás elhárítással sokan kísérleteznek. Ha nem túl nagy a dugulás, és forró víz vegyszer hatására sikerül a dugulást megszüntetni, az a szerencsés eset.

Bennünket már akkor szoktak hívni, ha nagy a baj.

Ilyenkor gépek és szakértelem kell a dugulás helyének a megállapításához, illetve megszüntetéséhez.

Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek.

Főleg duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest kerületi és Pest megyei szakembereink, fix áron, olcsón és egyeztetett árakon végzik el a munkát. Ezekre garanciát is vállalunk.

Non stop duguláselhárítás

Ügyfélszolgálatunk segítségével 0-24-óráig hívhatnak bennünket akármilyen dugulás illetve szennyvízcsatorna, ereszcsatorna probléma van.

A fenti telefonszámra kattintva ügyeletes munkatársunk fogadja hívását éjjel, nappal.

Részletes tájékoztatást, árajánlatot ad. Ha Ön is szeretne dugulás elhárítás utáni fertőtlenítést és takarítást? Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolódó bejegyzés

 • Csatornatisztítás BudapestCsatornatisztítás Budapest Csatornatisztításra van szüksége Budapesten vagy Pest megye területén? Hívjon bennünket vagy kérjen árajánlatot. Vállaljuk a csatornák teljes tisztítását, fertőtlenítését. Ha eldugult a csatorna hívhat bennünket 0-24 éjjel, nappal és segítünk a dugulás elhárításában. A csatorna tisztítása házilag néhány módszerrel megvalósítható, de fontos figyelembe venni, hogy súlyosabb dugulások esetén vagy ha nem biztos a teendőkben, érdemes szakember segítségét kérni. Ilyen esetben mindenképpen […]
 • Csatornatisztítás házilagCsatornatisztítás házilag Csatornatisztítás otthoni környezetben néhány egyszerű módszerrel elvégezhető. Viszont a szakszerűtlenül végzett tisztítás nagyobb problémát okozhat, mint előtte volt. Ha komolyabb problémád van a csatornákkal, érdemes szakember segítségét kérni. A csatornák helytelen tisztítása vagy karbantartása károkat okozhat a csatornarendszerben. Az alábbiakban néhány módszer a csatornatisztításhoz. Csatornatisztító nagynyomású mosó vagy tisztító spirál használata. A legegyszerűbb módszer […]
 • Duguláselhárítás bontás nélkülDuguláselhárítás bontás nélkül Duguláselhárítás bontás nélkül Budapesten és Pest megyében Non-Stop 0-24. El lehet hárítani a szennyvízrendszer dugulását bontás nélkül? Igen, számos módszer létezik a szennyvízrendszer dugulásának eltávolítására bontás nélkül. Mi évtizedek óta foglalkozunk és nagy gyakorlatunk van a bontás nélküli dugulás megszüntetésében. Többféle módszert használunk, mindig a dugulás jellegének megfelelőt. Elsőként néhány lehetőség: Csőtisztító spirál A csőtisztító spirál egy rugalmas […]
 • Duguláselhárítás Pest megyeDuguláselhárítás Pest megye Duguláselhárítás Pest megye településein 1996-óta éjjel, nappal 0-24. Azonnal indulunk, hívjon ha eldugult, csatornaszag van, nem folyik le a víz. Ügyeletben vagyunk Non-Stop éjjel, nappal. Korszerű szervizautóval megyünk a helyszínre. Felszerelésünk segítségével akár több száz méteres csatornát is át tudunk mosni. Kamerával a csőrendszert is meg tudjuk vizsgálni, illetve ki tudunk takarítani. Minőségi munkavégzés olcsó duguláselhárítás csőtisztítás falbontás nélkül. Speciális Woma […]
 • Szifon tisztításaSzifon tisztítása Ha nem folyik le a víz a mosdóban, mosogatóban, vagy a fürdőkádban, zuhanyzóban akkor valószínűleg eldugult a szifon. Szifon tisztítás 0-24 éjjel, nappal, Budapest és Pest megye területén duguláselhárító gyors szolgálat, hogy ne Önnek kelljen vele szenvedni. Olcsó árak, hívása után gyorsan a helyszínre érünk. A szifon tisztítás a hagyományos szétcsavarozható lefolyó szifonok esetén elvégezhető házilagos módszerekkel is. Vagy szétcsavarozzuk és kitisztítjuk, ha hozzáférünk, vagy ha […]
 • Lefolyó duguláselhárítás házilagLefolyó duguláselhárítás házilag Megőrjíti a lassú szennyvíz lefolyó? Ha azon tűnődik, hogyan távolítson el egy dugulást vagy hogyan tisztítsa meg a lefolyót, vízvezeték-szerelőnk néhány nagyszerű tippet ad az Ön számára. A vízvezeték-szerelők egyetértenek abban, hogy a kemény vegyszerek károsíthatják a csöveket és a környezetet. Kedvenc vízszerelőnk a következő bölcs tanácsokat adta a lefolyók tisztításához és karbantartásához. Hogyan tisztítsuk meg a konyhai mosogató lefolyóját A tapasztalt vízszerelő azt […]