Duguláselhárítás bontás nélkül

Duguláselhárítás bontás nélkül Budapesten és Pest megyében Non-Stop 0-24. El lehet hárítani a szennyvízrendszer dugulását bontás nélkül? Igen, számos módszer létezik a szennyvízrendszer dugulásának eltávolítására bontás nélkül. Mi évtizedek óta foglalkozunk és nagy gyakorlatunk van a bontás nélküli dugulás megszüntetésében. Többféle módszert használunk, mindig a dugulás jellegének megfelelőt.

dugulaselharitas-bontas-nelkul

Elsőként néhány lehetőség:

Csőtisztító spirál

A csőtisztító spirál egy rugalmas spirálforma eszköz. Ezt a csőbe helyezik, majd forgatják, hogy eltávolítsák a dugulást. Utána ha kihúzzák a csőből akkor kijön vele a dugulást okozó szennyeződés is.

Számos vegyi anyag található a boltokban, amelyek képesek feloldani a dugulást. Ezek használatakor körültekintőnek kell lenni, mivel néhány anyag károsíthatja a csöveket vagy az egészséget.

Magasnyomású vízsugár

A magasnyomású vízsugár lehetővé teszi, hogy nagy nyomással tisztítsák meg a csöveket, ami eltávolítja a dugulást.

Biológiai tisztítás

Egyes termékek olyan természetes enzimeket tartalmaznak, amelyek felbontják a dugulást okozó anyagokat. Így segítenek a csövek tisztán tartásában.

A fent említett módszerek nem mindig működnek minden dugulásnál. Súlyosabb esetekben vannak más megoldások.

Jól lehet tisztítani a szennyvíz csatornát a nagynyomású mosóval?

csatorna-tisztitas-es-a-woma-technologiaVegyszerek:A nagynyomású mosó általában hatékonyan eltávolítja a lerakódásokat a csatorna faláról, Beleértve a szennyeződéseket, zsírokat, olajat és egyéb anyagokat is.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a mosó csak akkor lesz hatékony, ha megfelelően használják.

A helytelen használat, például túl magas nyomás beállítása vagy túl közel tartása a csatornához problémát okozhat. Károsíthatja a csőrendszert és még nagyobb dugulást okozhat. Ezért javasolt szakember segítségét kérni (hívjon bennünket!) a csatornák tisztításához. Ha nincs tapasztalatunk a nagynyomású mosó használatában jobb ha olyanra bízzuk ezt a munkát akinek van gyakorlata.

Ki lehet szedni valamivel a csatornába esett wc illatosítót?

Ha egy illatosítót véletlenül a WC-be ejtettek, és azt szeretnék kivenni a csatornából, akkor az alábbi lépéseket lehet követni.

Először is, fontos kikapcsolni a vízellátást a WC-hez. Ehhez általában egy szelep található a falon vagy a padlón, amely lehetővé teszi a víz lezárását.

Ezután ajánlott kesztyűt viselni. Célszerű egy drótot vagy más hosszú, vékony tárgyat használni, amelyet be lehet dugni a csatornába. Az illatosító, ha nem ment túl mélyre akkor óvatosan ki lehet emelni azt a csatornából.

Ha az illatosító nem jön ki a csatornából, vagy valamilyen okból nehézkes az eltávolítása, akkor javasolt szakember segítségét igénybe venni. Mivel bizonyos esetekben a WC-kagyló, vagy a csatornarendszer sérülése veszélye is fennállhat. (hívjon bennünket a fenti telefonszámon!)

Csatornatisztítás a WC kagyló felemelése után

A WC-kagyló felemelése után a csatorna tisztításához az alábbi lépéseket kell követni:

Készüljön fel arra, hogy a WC-kagyló eltávolítása után szennyeződések kerülhetnek elő. A helyiségbe terítse ki újságpapírt, hogy könnyen takarítható legyen a felület.

 1. Távolítsa el a WC-kagyló tartályát, majd a kagyló ülését is. A tartály eltávolítása általában egy egyszerű eljárás. Érdemes előre utasításokat keresni a konkrét WC típusára vonatkozóan. Az ülés eltávolítása általában csavarokkal történik.
 2. Ha eltávolította az ülést, akkor a csatorna nyílását fogja látni. Használjon egy fém hajlított drótot, vagy egy speciális csatornatisztító eszközt, hogy eltávolítsa a dugulást. Óvatosan, de határozottan nyomja a tárgyat a csatornába, és forgassa, hogy a dugulást eltávolítsa.
 3. Amikor a dugulás eltávolítása sikeres volt, öblítse át a csatornát vízzel, hogy ellenőrizze, hogy a víz szabadon folyik-e a csatornában.
 4. Végül tegye vissza az ülést és a tartályt, és ellenőrizze, hogy a WC-kagyló helyesen működik-e.

Fontos megjegyezni, hogy a WC-kagyló eltávolítása és a csatornatisztítás elvégzése nem mindig egyszerű feladat. Bizonyos típusú WC-kagylóknál szakember segítségét kell igénybe venni. Ha bizonytalan vagy nem érzi magát kényelmesen ebben a folyamatban, javasolt szakember segítségét kérni.

Melyik a legjobb zsíroldó?

A legjobb zsíroldó kiválasztása attól függ, hogy milyen típusú feladathoz szeretné használni. Vannak olyan zsíroldók, amelyek hatékonyak lehetnek. Ezek alkalmasak az ételek és zsíros foltok eltávolítására a konyhában, míg mások inkább a ruhák és textíliák zsíros foltjainak eltávolítására alkalmasak.

A legtöbb háztartásban található, bevált zsíroldók közé tartoznak a mosogatószer, a szódabikarbóna, a citromlé, az ecet és az ablaktisztító. Ezek hatékonyak lehetnek a konyhai zsíros foltok eltávolítására. Ne feledje, hogy mindegyiknek más-más alkalmazási módja van.

Zsíroldás

Ha komolyabb zsíroldásra van szükség, például autómotor tisztítására vagy nehéz ipari zsíros foltok eltávolítására, akkor erőteljesebb zsíroldókat kell használni. Ezeket általában ipari beszállítóktól lehet beszerezni.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a zsíroldók általában vegyszerek, és bármilyen használat előtt mindig olvassa el az utasításokat, és viseljen védőkesztyűt és más szükséges védőfelszerelést.

Vízkőoldó lefolyóba

Ha a vízkőoldószert le szeretnéd önteni a lefolyóba, először olvass el minden használati utasítást a terméken. Azután biztosan megfelelően használod. A vízkőoldó általában savas anyag. Ezért fontos, hogy védd a bőrödet és a szemedet a közvetlen érintkezéstől.

Miután elolvastad az utasításokat és felkészültél, kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Zárd le a lefolyót. Ha van rajta kupak, távolítsd el azt.
 2. Önts a vízkőoldóból a lefolyóba, az utasításoknak megfelelően.
 3. Hagyd hatni a vízkőoldót az utasításokban meghatározott időtartamra. Ezáltal az oldószer eltávolítja a vízkövet, ami eltömíti a lefolyót.
 4. Öblítsd le a lefolyót bőséges vízzel, hogy elvezesse az oldatot és a vízkődarabokat.
 5. Tisztítsd meg a lefolyót egy speciális tisztítókefével, ha szükséges.

Ha bármilyen kérdésed van vagy probléma merül fel, ne habozz segítséget kérni egy szakértőtől, vagy használd más módszereket a lefolyó tisztítására.

Mit tegyek, hogy ne duguljon el a szennyvíz lefolyó?

A szennyvíz lefolyó eldugulása sok kellemetlenséget okozhat, de néhány egyszerű óvintézkedéssel és karbantartással megelőzhető.

 • Ne dobáljon idegen anyagokat a lefolyóba, mint például ételmaradékokat, olajat, zsírt, hajat, vattát vagy papírt. Ezek az anyagok akadályozhatják a szennyvíz áramlását, és eldugulást okozhatnak.
 • Használjon szűrőt a lefolyóban, hogy megtartsa a szilárd anyagokat, mint például a hajat vagy ételmaradékokat. A szűrőt rendszeresen tisztítsa meg.
 • Kerülje el a túl sok papírt, szövetet vagy nedves törlőkendőt a WC-be dobását, mert ezek akadályozhatják a szennyvíz áramlását, és eldugulást okozhatnak.
 • Ne öntse a vegyi anyagokat a lefolyóba, mert ezek is károsíthatják a csöveket és a környezetet. Használjon inkább természetes vagy környezetbarát tisztítószereket.
 • Ha már tapasztalható a lefolyó lassú áramlása, használjon speciális tisztítószereket, vagy kérje szakember segítségét a dugulás elhárítására.
 • Rendszeresen végezzen karbantartást, például csatornatisztítást, a lefolyókban. Különösen, ha sok szilárd anyag halmozódik fel.

Ha ezeket az óvintézkedéseket betartja, akkor jelentősen csökkentheti a szennyvíz lefolyó eldugulásának kockázatát.

Bármilyen dugulással, szennyvízcső problémával keressen bennünket 0-24!

Ajánlatunk: Autómentés 0-2 éjjel nappal!

Kapcsolódó bejegyzés

 • Csatornatisztítás árakCsatornatisztítás árak Csatornatisztítás olcsón Budapest és Pest megyében. Éjjel, nappal 0-24 SOS non-stop. Hívjon azonnal, ha csatornatisztításra van szükség. A csatornatisztítás ára Budapesten 25.000Ft-tól elérhető. Ha felhív valamint elmondja, hogy milyen elvégzendő feladat van, azonnal árajánlatot adunk. Ha sürgős akár fél óra alatt a helyszínen vagyunk. Nyilván ez függ a forgalomtól is. Befolyásolhatja, hogy éppen milyen munkán dolgozunk. Csatornatisztítás budapest és környéke akár azonnal, […]
 • Lefolyó duguláselhárítás házilagLefolyó duguláselhárítás házilag Megőrjíti a lassú szennyvíz lefolyó? Ha azon tűnődik, hogyan távolítson el egy dugulást vagy hogyan tisztítsa meg a lefolyót, vízvezeték-szerelőnk néhány nagyszerű tippet ad az Ön számára. A vízvezeték-szerelők egyetértenek abban, hogy a kemény vegyszerek károsíthatják a csöveket és a környezetet. Kedvenc vízszerelőnk a következő bölcs tanácsokat adta a lefolyók tisztításához és karbantartásához. Hogyan tisztítsuk meg a konyhai mosogató lefolyóját A tapasztalt vízszerelő azt […]
 • Lefolyótisztítás BudapestLefolyótisztítás Budapest Kitisztítjuk a lefolyót olcsón Budapesten és Pest megyében. 0-24-óráig, munkaszüneti és ünnepnapokon is Non-Stop. Csatorna fertőtlenítés azonnal. Budapesti hívás esetén 1 órán belül a helyszínre érünk és megkezdjük a lefolyótisztítást. Bármilyen szennyvízcső dugulással, lefolyó tisztítással kapcsolatban hívhat. Csatorna, WC, mosogató dugulás stb. A lefolyók különböző előre nem látható okok miatt dugulhatnak el. Általában a nagyon kemény vízkő miatt van a probléma. Lerakódik a […]
 • Duguláselhárítás Pest megyeDuguláselhárítás Pest megye Duguláselhárítás Pest megye településein 1996-óta éjjel, nappal 0-24. Azonnal indulunk, hívjon ha eldugult, csatornaszag van, nem folyik le a víz. Ügyeletben vagyunk Non-Stop éjjel, nappal. Korszerű szervizautóval megyünk a helyszínre. Felszerelésünk segítségével akár több száz méteres csatornát is át tudunk mosni. Kamerával a csőrendszert is meg tudjuk vizsgálni, illetve ki tudunk takarítani. Minőségi munkavégzés olcsó duguláselhárítás csőtisztítás falbontás nélkül. Speciális Woma […]
 • Ha dugulás van a lefolyóban ezt jobb ha tudjaHa dugulás van a lefolyóban ezt jobb ha tudja Olcsó duguláselhárítás Budapesten és Pest megye városaiban. Bármilyen dugulás esetén hívhat. WC dugulás, padló összefolyó, mosogató dugulás megszüntetése. Gyorsan, olcsón és hatékonyan dolgozunk. Elsőként hívjon bennünket a fenti telefonszámon, vagy kérjen árajánlatot online. Udvarias megbízható munkatársak, tiszta, kulturált munkavégzés. Tisztán dolgozunk és feltétlenül összetakarítunk magunk után. Hogyan jön létre a dugulás? Az egyik legrosszabb dolog, ami történhet, […]
 • Duguláselhárítás árakDuguláselhárítás árak Olcsó duguláselhárítás Budapest valamint Pest megyében 0-24 SOS éjjel, nappal non-stop. Hívjon ha eldugult a mosdó, bedugult a csatorna, nem folyik le a víz, rossz szag van. Csatornaszag van vagy egyéb probléma adódik a szennyvízhálózatban? Azonnal segítünk. Lefolyó tisztítás 9.000Ft-tól, csatorna tisztítás 25.000Ft-tól. Ha árajánlatot kér a munkára azonnal adunk egy korrekt árat. Mennyibe kerül a duguláselhárítás? Előre nem nagyon szeret senki fix árat mondani olyan munkára […]